UPDATE #NOW

«Νaked Βallot»: Διάσημοι celebrities γδύνονται οn camera και παρακινούν τους πολίτες να ψηφίσουν σωστά


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2020

«Νaked Βallot»: Διάσημοι celebrities γδύνονται οn camera και παρακινούν τους πολίτες να ψηφίσουν σωστά

Tις τελευταίες ώρες, ορισμένοι celebrities εμφανίζονται ολόγυμνοι και πρωταγωνιστούν σε ένα πολύ σημαντικό βίντεο.

To video αφορά τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 3 Νοεμβρίου, και όπως είναι φυσικό, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι celebrities, οι οποίοι τάσσονται κατά της πολιτικής του Donald Trump, βγάζουν τα ρούχα τους προκειμένου να  παρακινήσουν τους πολίτες να ψηφίσουν και να το κάνουν σωστά..

Στις ΗΠΑ τα ποσοστά αποχής από τις κάλπες είναι μεγάλα, κάτι το οποίο κρίνει πολλές φορές το αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πανδημία, κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Γι' αυτό και προτάθηκε το σύστημα ταχυδρομικής ψηφοφορίας, ώστε οι πολίτες να μην χρειαστεί να πάνε σε εκλογικά κέντρα, αλλά να ψηφίσουν από το σπίτι τους.

Μερικές από τις πιο λαμπερές προσωπικότητες τoυ Hοlywood γδύθηκαν λοιπόν και δίνουν οδηγίες για να είναι η ψήφος έγκυρη. Η Naomi Campbell, η Sarah Silverman, ο Chris Rock, ο Josh Gad, o Mark Ruffalo, η Amy Schumerβγήκαν από τα ρούχα» τους και εξηγούν στον κόσμο τι πρέπει να κάνει, για να μην είναι η ψήφος του «γυμνή» για να μην θεωρηθεί δηλαδή «naked ballot».

Δείτε ακόμη: Naomi Campbell - Off-White