UPDATE #NOW

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις του Donald Trump: Το Twitter σχολιάζει το μακιγιάζ του προέδρου των ΗΠΑ και το συγκρίνει με το Halloween


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2020

Οι πορτοκαλί αποχρώσεις του Donald Trump: Το Twitter σχολιάζει το μακιγιάζ του προέδρου των ΗΠΑ και το συγκρίνει με το Halloween

Ο Donald Trump, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα θετικός στον κορωνοϊό, έκανε χθες νέο τηλεοπτικό διάγγελμα από τον κήπο του Λευκού Οίκου, ενημερώνοντας τους πολίτες για την πορεία της υγείας του και το πώς βίωσε ο ίδιος την εμπειρία από τη νοσηλεία του στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed. 

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν φυσικά, την τοποθέτηση του Προέδρου των ΗΠΑ για ένα φάρμακο, αυτό της Regeneron, που του χορηγήθηκε και τον έκανε να νιώσει πολύ καλύτερα μέσα σε τρεις ημέρες.

Ωστόσο, το δεύτερο σημείο, στο οποίο στάθηκαν οι χρήστες των social media, ήταν το υπερβολικά σκούρο μακιγιάζ στο πρόσωπο του Trump, που προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια στο Twitter. Πολλοί σχολίασαν πως η όψη του προέδρου μοιάζει με το πορτοκαλί χρώμα της κολοκύθας εν όψει του Halloween, ενώ φαίνεται πως οι μακιγιέρ του Donald Trump προσπάθησαν με υπερβολικό τρόπο, να κρύψουν τη χλωμή του επιδερμίδα.

Ένας από τους χρήστες του Twitter σχολίασε μάλιστα, πως ανακάλυψε τη θεραπεία για το πορτοκαλί χρώμα του δέρματος του Trump και αυτή δεν είναι άλλη από το να πιει χλωρίνη, που άλλωστε είχε αναφέρει πως μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του ιού. 

Ανάμεσα στις αναρτήσεις που ξεχώρισαν για το υπερβολικό μακιγιάζ επάνω στο πρόσωπο του προέδρου, ήταν και η εξής: "Οι μακιγιέρ του Trump είναι σε διένεξη. Ο κομμωτής έκανε τα μαλλιά γκρι, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον μακιγιέρ του, που τον έβαψε με ένα πορτοκαλί της κολοκύθας, ενώ αυτός που του έβαλε το lipstick ήθελε μια απόχρωση του κερασιού. Φίλε, δείχνεις χάλια".


Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που σχολιάζεται το έντονο make up του Donald Trump, καθώς είναι αρκετές οι φορές που έχουν γραφτεί διάφορα τόσο για το χρώμα της επιδερμίδας του, όσο και γι΄ αυτό των μαλλιών του. Μια προσωπική σας περιήγηση στο Twitter για την πρόσφατη αυτή εμφάνισή του, θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά διασκεδαστικά σχόλια για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, που υπόσχεται στον αμερικανικό λαό πως το φάρμακο, που τον βοήθησε να γίνει καλά, θα διανεμηθεί δωρεάν παρόλο που δεν έχει πάρει την έγκριση της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. 

Δείτε ακόμη: Η στιγμή που η Melania απέρριψε ξανά τον Donald Trump μπροστά στις κάμερες