UPDATE #NOW

To επικό τρολάρισμα της Samsung στην Αpple για το νέο iPhone 12 έγινε viral


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

To επικό τρολάρισμα της Samsung στην Αpple για το νέο iPhone 12 έγινε viral

Το ολοκαίνουργιο iPhone 12 (και τα iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και Pro Max) παρουσιάστηκε και μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενες τους οπαδούς.

Πλέον οι νέες συσκευές θα συνοδεύονται μόνο από το καλώδιο φόρτισης. Το πακέτο πλέον δεν θα περιλαμβάνει ούτε μπρίζα, ούτε ακουστικά, και μάλιστα η εταιρεία έσπευσε να χαμηλώσει τις τιμές για τα δύο αυτά αξεσουάρ.

Τον ενθουσιασμό ακολούθησε ατέλειωτο τρολάρισμα όχι μόνο από τους χρήστες των socia media αλλά και το αντίπαλον δέος.

Η Samsung τρόλαρε την Apple στα Social Media για το iPhone 12 η οποία "γλέντησε" για ακόμα μια φορά την αμερικανική εταιρεία, αυτή τη φορά για τα αξεσουάρ που δεν δίνει μαζί με την αγορά του νέου της κινητού τηλεφώνου.

H Apple παρουσίασε την περασμένη Τρίτη το iPhone 12, το οποίο κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα: το iPhone 12 Mini με τιμή 699 δολάρια, το iPhone 12 στα 799 δολάρια, το iPhone 12 Pro που κοστίζει 999 δολάρια και τέλος το iPhone 12 Pro Max με τιμή 1.099 δολάρια. Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση όμως είναι οτι αποφάσισε να μειώσει τα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τα καινούργια μοντέλα στο κουτί τους. Στα αξεσουάρ που θα λείπουν από την συσκευασία των νέων iPhone είναι ο φορτιστής και τα ακουστικά.

H Samsung λίγη ώρα αργότερα έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση η οποία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

"Το Galaxy σου δίνει και φορτιστή"

"Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά, όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone", έγραψε η Samsung στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανεβάζοντας ταυτόχρονα μια φωτογραφία ενός φορτιστή της εταιρείας με τη λεζάντα "περιλαμβάνεται στο Galaxy".

Όπως αντιλαμβάνεστε μέσα σε λίγη ώρα τα like έπεφταν βροχή στην ανάρτηση της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, ενώ από κάτω είχε ξεκινήσει στα σχόλια η γνωστή διαμάχη των υποστηρικτών της μιας και της άλλης εταιρείας για το ποια βγάζει τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα.