UPDATE #NOW

Covid -19: 33χρονος influencer χάνει τη μάχη και μας θυμίζει ότι ο ιός δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2020

 Covid -19: 33χρονος influencer χάνει τη μάχη και μας θυμίζει ότι ο ιός δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις

Ζούμε στην Covid εποχή και αυτό που οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε, είναι να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας τόσο για τη δική μας υγεία όσο και των γύρω μας. Καθημερινά μπορεί να ακούμε πολλά δυσάρεστα περιστατικά, που μας προκαλούν θλίψη, αλλά μας υπενθυμίζουν ότι ο ιός είναι ακόμη εδώ και τα μέτρα προστασίας είναι η μόνη λύση.

https://instagram.com/p/CGVXb6mHmEZ

Ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός με πρωταγωνιστή έναν διάσημο influencer σκόρπισε τη θλίψη στο διαδίκτυο. Ο Dmitriy Stuzhuk ήταν 33 ετών και Ουκρανός γυμναστής, που νικήθηκε από τον κορωνοϊό, και μάλιστα ο ίδιος πριν νοσήσει, είχε δηλώσει πως πίστευε ότι δεν υπάρχει ιός. Μέχρι που νόσησε από ένα ταξίδι του στην Τουρκία.

Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών του ανακοίνωσε τον αιφνίδιο θάνατό του μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

https://instagram.com/p/CGcw8N5Agrc

«Ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι ο Covid δεν υπάρχει. Μέχρι που αρρώστησα», είχε εξομολογηθεί ο ίδιος στο παρελθόν.

Ο Dmitriy Stuzhuk νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Ουκρανία και αφού πήρε εξιτήριο όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η κατάσταση της υγείας του τον ανάγκασε να επιστρέψει σε αυτό. Ο κορωνοϊός του προκάλεσε καρδιακές επιπλοκές με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Δείτε ακόμη: