UPDATE #NOW

Νησιά Fiji: Resorts υπόσχονται να εξασφαλίσουν την απόλυτη κοινωνική απόσταση εν μέσω πανδημίας


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

Νησιά Fiji: Resorts υπόσχονται να εξασφαλίσουν την απόλυτη κοινωνική απόσταση εν μέσω πανδημίας

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, όλοι αυτοί που θέλουν να ταξιδέψουν αλλά λόγω συνθηκών παραμένουν στα σπίτια τους, αναζητούν τρόπους για διακοπές χωρίς να ρισκάρουν την έκθεσή τους στον ιό. 

Θέρετρο, λοιπόν, στα Fiji προσφέρει την απόλυτη κοινωνική αποστασιοποίηση, παρόλο που νησιωτικό κράτος των Fiji στον Ειρηνικό ανακοίνωσε πως τα σύνορά του θα είναι κλειστά σε εμπορικές πτήσεις τουλάχιστον, μέχρι τον Μάρτιο του 2021. Ωστόσο, ορισμένοι ταξιδιώτες μπορούν να παρακάμψουν τους κανονισμούς, επιλέγοντας ένα ξεχωριστό, προσωπικό «ταξιδιωτικό πακέτο» σε ένα πολυτελές θέρετρο.

jenny.gr

Εκτός από μεταφορά και ξενοδοχείο, οι ταξιδιώτες θα έχουν στη διάθεσή τους και την πριβέ σουίτα του αεροδρομίου του Los Angeles, έναν πολυτελή χώρο στο αεροδρόμιο που χρησιμοποιείται από διάσημους και μέλη της βασιλικής οικογένειας πριν τις αναχωρήσεις τους. 

Οι ελάχιστοι ταξιδιώτες που επιτρέπονται στα Fiji αυτή τη στιγμή τίθενται σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητα τα τρία αρνητικά τεστ για Covid-19, ένα στις δύο εβδομάδες πριν το ταξίδι, ένα στις 72 ώρες πριν την επιβίβαση και ένα κατά την άφιξή τους στα Fiji.

Το Laucala Private Island Resort συνεργάστηκε με την Fiji Airways, εθνικό αερομεταφορέα του κράτους, για μια ειδική παροχή. Όσο για το κόστος, ένα συνολικό ποσό 490.000 δολαρίων καλύπτει την αεροπορική πτήση, μια διαμονή τουλάχιστον επτά ημερών, δραστηριότητες στο νησί, φαγητό, ποτά και αεροπορικές μεταφορές μέχρι και για 20 άτομα.