UPDATE #NOW

Η συγκλονιστική ομιλία της Lady Gaga υπέρ του Biden: «Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό»


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2020

Η συγκλονιστική ομιλία της Lady Gaga υπέρ του Biden: «Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτό»

Η Lady Gaga ένωσε τη φωνή της με εκείνη του Joe Biden  στην τελευταία προεκλογική εμφάνιση του Δημοκρατικού υποψηφίου λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών.

H βραβευμένη με Όσκαρ μουσικός βρέθηκε στην Πενσιλβάνια, την πατρίδα του Biden και με μια παθιασμένη ομιλία προσπάθησε να πείσει τους ψηφοφόρους ότι ο Trump πρέπει να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο. Μάλιστα ερμήνευσε τα τραγούδια της «Shallow» και «You & I» ενώ στη σκηνή μαζί της βρέθηκαν και ο John Legend, η δρ Jill Biden και ο Doug Emhoff, σύζυγος της υποψήφιας αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις.  

jenny.gr

Η Lady Gaga βγήκε στη σκηνή υπό τους ήχους του «This Is America» του Childish Gambino και έστειλε ηχηρό μήνυμα  υπέρ του Joe Biden. «Αυτό (που συμβαίνει) είναι σπουδαίο, Πενσιλβάνια. Άρα αν είσαι εδώ, πιθανώς ήδη πιστεύεις στον Joe Biden. Ξέρω ότι εγώ πιστεύω στον Joe Biden. Πιθανώς ήδη και εσύ πιστεύεις ότι είναι η σωστή επιλογή απέναντι στον Donald Trump. Δεν  χρειάζεσαι εμένα να σου πω το γιατί. Επειδή (κι εσείς), όπως κι εγώ, έχετε βιώσει, (όλα όσα έχουν συμβεί), τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να δείτε ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή», είπε μεταξύ άλλων. Η Gaga ενθάρρυνε τους ακροατές της να διασφαλίσουν ότι όλοι όσοι γνωρίζουν, ψηφίζουν υπέρ του Joe Biden.  

«Τώρα είναι η ώρα να εμφανιστείτε και να ψηφίσετε σαν να εξαρτάται αυτή η χώρα από την ψήφο σας. Γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει. Σας χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε την οικογένειά σας, χρειαζόμαστε τους φίλους σας, χρειαζόμαστε την καρδιά σας. Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή σας από αυτές τις εκλογές. Ψηφίστε σαν να εξαρτάται η ζωή των παιδιών σας από την ψήφο σας. Γιατί αυτό ακριβώς γίνεται.»  

Σχολίασε με αιχμηρό τρόπο τις δηλώσεις του για τις γυναίκες κατά καιρούς, λέγοντας: «Όλοι, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας, τώρα έχετε την ευκαιρία να καταψηφίσετε τον Donald Trump. Έναν άντρα που πιστεύει ότι η φήμη του, του δίνει το δικαίωμα να αρπάζει μία από τις κόρες σας, ή τις αδελφές ή τις μητέρες ή τις συζύγους σας από οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους. Ψηφίστε τον Joe, είναι καλός άνθρωπος» είπε κλείνοντας την ομιλία της.