UPDATE #NOW

Lupo: Η ιστορία πίσω από τον βασιλικό σκύλο που σημάδεψε με την απώλειά του τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2020

Lupo: Η ιστορία πίσω από τον βασιλικό σκύλο που σημάδεψε με την απώλειά του τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες, στο Παλάτι εξαιτίας της τραγικής απώλειας του αγαπημένου κατοικίδιου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, Lupo. Ο λατρεμένος σκύλος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, γνωστοποιήθηκε πριν λίγες ώρες πως απεβίωσε ενώ όπως όλα δείχνουν, ήταν καθοριστική η μορφή του για το βασιλικό ζευγάρι για περισσότερο από εννέα χρόνια. 

Μάλιστα, ο William και η Kate δημοσίευσαν μία φωτογραφία του Lupo ενώ συνόδευσαν με τα παρακάτω λόγια τη δυνατή εικόνα: «Δυστυχώς, το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αγαπημένος μας σκύλος, Lupo, πέθανε. Ήταν στις καρδιές μας τα τελευταία 9 χρόνια και θα μας λείψει πολύ».

Το αγγλικό Κόκερ Σπάνιελ γινόταν συχνά πρωταγωνιστής στις βασιλικές φωτογραφίες ενώ ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton το έλαβαν ως γαμήλιο δώρο το 2011. Μάλιστα, πιστεύεται πως το ίδιο τους βοήθησε να επιλέξουν το όνομα που θα έδιναν στον πρίγκιπα George. Για την ακρίβεια, ο Δούκας και η Δούκισσα σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, είχαν σημειώσει σε κομμάτια χαρτιού διάφορα ονόματα για το όνομα του γιου τους, τοποθετώντας τα κάτω στο πάτωμα. Τότε, ο Lupo κατευθύνθηκε και σταμάτησε στο μέρος όπου ήταν γραμμένο το όνομα "George".

Έκτοτε, ο σκύλος αγαπήθηκε πολύ και από τον μικρό, που ουσιαστικά επέλεξε τυχαία το όνομά του, ενώ οι δυο τους είχαν γίνει συμπρωταγωνιστές σε διάφορες βασιλικές λήψεις! Μάλιστα, πολλοί αναφέρουν πως η Kate Middleton έδωσε το όνομα Lupo στον σκύλο από την προγιαγιά της, που λεγόταν Olive Christiana Lupton. Οι στιγμές που περνούσε το κατοικίδιο με όλη την οικογένεια ήταν απολαυστικές, όπως και η σχέση του με τον πρίγκιπα George, που αποδίδεται μοναδικά μέσα από την παρακάτω λήψη, και συμβολίζει ουσιαστικά, την ιδιαίτερη σχέση, που αναπτύσσεται σχεδόν πάντα ανάμεσα σε ένα παιδί κι ένα κατοικίδιο!

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ kensingtonroyal

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr