UPDATE #NOW

Η γυναίκα του σήμερα μέσα από σκίτσα: Eλεύθερη να αποφασίσει για τη ζωή της


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2020

Η γυναίκα του σήμερα μέσα από σκίτσα: Eλεύθερη να αποφασίσει για τη ζωή της

H Lainey Molnar είναι μία 31χρονη σκιτσογράφος από την Ουγγαρία, της οποίας τα σκίτσα έχουν γίνει viral μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, Lainey Draws. Tι τα κάνει και ξεχωρίζουν; Aποτυπώνoυν με τον καλύτερο τρόπο τη γυναίκα του σήμερα και τη θέση στης στην κοινωνία.

«Είναι απίστευτα δύσκολο να διαχειριστεί μια γυναίκα τις απαιτήσεις που έχει η κοινωνία από εκείνη. Πρέπει να έχουμε το τέλειο σώμα, να είμαστε μητέρες αλλά ταυτόχρονα φιλόδοξες στην εργασία μας, ισχυρές αλλά και ευαίσθητες, να είμαστε φρέσκιες και νέες, αλλά να δεχόμαστε παράλληλα τον χρόνο που περνάει, να φαινόμαστε άψογες, αλλά να μην το παρακάνουμε με τις πλαστικές. Θα μπορούσα να πω κι άλλα, αλλά πραγματικά έχει κουράσει όλο αυτό», δηλώνει η καλλιτέχνης στο Bored Panda.

Σε ένα σκίτσο θίγει τη σχέση της σύγχρονης γυναίκας με τον γάμο. Είναι ανεξάρτητη, δυναμική, επικεντρώνεται στην καριέρα και δεν βιάζεται να κάνει οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την απορρίπτει.

Μέσα από ένα άλλο σκίτσο, βλέπουμε ότι μια γυναίκα μπορεί να επιλέξει αυτό που χρειάζεται στη ζωή της, είτε αυτό περιλαμβάνει έναν γάμο είτε να παραμείνει single.

Το σκίτσο της δυναμικής γυναίκας

Ένα άλλο σκίτσο δείχνει πως μια δυναμική γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση ό,τι κι αν φορά. Φορά αυτό που της αρέσει και την κάνει να αισθάνεται άνετα, χωρίς να εμμένει σε στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Από τα αγαπημένα των γυναικών, το σκίτσο στο οποίο βλέπουμε τη ζωή μιας γυναίκας στα 31 έτη. Μπορεί να έχει τη δική της οικογένεια και παιδιά, αλλά μπορεί να αισθάνεται το ίδιο πλήρης και χαρούμενη χωρίς αυτά, απολαμβάνοντας ταξίδια και εμπειρίες.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits