Born in December: 9+1 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γεννήθηκαν τον πρώτο μήνα του χειμώνα

The Jennettes
Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Με κυβερνήτη τους τον Δία, όσοι έχουν γεννηθεί τον μήνα Δεκέμβριο συγκεντρώνουν κάποια μοναδικά γνωρίσματα, που τους διαφοροποιούν από τους γεννημένους των υπόλοιπων έντεκα μηνών. Τα άτομα αυτά ήρθαν στον κόσμο τον τελευταίο μήνα του έτους, αλλά αυτό δεν τους στερεί την αίγλη ορισμένων πολύ θελκτικών χαρακτηριστικών! Συγκεντρώσαμε τα κυριότερα από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε. 

1. Η τύχη είναι με το μέρος τους

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβριο, είναι οι πιο τυχεροί όλων και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όλοι οι τομείς της ζωής τους είναι εμποτισμένοι με λίγη παραπάνω τύχη από το κανονικό, μάλλον χάρη στον περίφημο Δία.

2. Είναι ειλικρινείς και πάντα αναζητούν την αλήθεια

Δύσκολα θα βρείτε κάποιον πιο ειλικρινή από εκείνους. Ψάχνουν μονίμως την αλήθεια και θα σας πουν τα πάντα με ειλικρίνεια όσο κι αν αυτό κάποιες φορές, είναι αρκετά δύσκολο.

3. Είναι γεννημένοι «δάσκαλοι»

Αναμφίβολα, όσοι έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβριο, μοιράζονται μαζί μας τη γνώση και τη σοφία που έχουν. Προσπαθούν πάντα να βοηθούν τους γύρω τους και συχνά, οι συμβουλές τους μοιάζουν με εκείνες ενός δασκάλου. 

4. Είναι αθλητικοί τύποι

Αθλητικοί, ενθουσιώδεις, ενεργητικοί. Αυτά είναι τα τρία επίθετα που θα μπορούσαν να περιγράψουν τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβρη. Πάντα βρίσκουν ένα κίνητρο να ασχοληθούν με κάτι που θα τους εκστασιάσει και αυτό συνήθως, περιστρέφεται γύρω από τον αθλητισμό και οτιδήποτε τους οπλίζει με πολλή ενέργεια.

5. Έχουν ισχυρές δόσεις σοφίας

Λατρεύουν το διάβασμα, όπως και να ρουφάνε γνώση. Είναι αφοσιωμένοι στη μόρφωση και τη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων και ίσως, σε αυτό οφείλεται το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας τους σε ό,τι αναλαμβάνουν να κάνουν.

6. Είναι πολύ οργανωτικοί 

Πολλοί θα τους χαρακτήριζαν, γεννημένους «managers». Κάνουν τα πάντα με απόλυτη οργάνωση και μπορούν να διαχειρίζονται πολυσύνθετες καταστάσεις με μεγάλη προσοχή και τάξη.

7. Βοηθούν και στηρίζουν πολύ τους γύρω τους

Είναι πολύ ευγενικοί με όσους συναναστρέφονται ενώ λατρεύουν να βοηθούν τους άλλους όταν το χρειάζονται. Θα γίνουν θυσία όταν το αισθανθούν και θα φροντίσουν να είναι εκεί και να συμπαρασταθούν σε κάθε δυσκολία.

8. Έχουν «πρωτόνια» θετικής ενέργειας

Δεν υπάρχει περίπτωση να λάβεις αρνητική ενέργεια από ένα άτομο, γεννημένο τον Δεκέμβρη. Ίσως, είναι οι πιο θετικοί άνθρωποι και αυτό θα το νιώσεις από τις πρώτες συναναστροφές μαζί τους.

9. Είναι δυνατοί και πολύ αποφασιστικοί

Διακρίνονται για τη δύναμη και τη γενναιότητά τους όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν καταστάσεις. Είναι σε θέση μάλιστα, να επιλύσουν ακόμη και την πιο δύσκολη υπόθεση όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

10. Είναι προσγειωμένοι και έχουν πρακτικό μυαλό

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Δεκέμβριο, φημίζονται για την πρακτικότητά τους και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα πάντα με ρεαλισμό, προτείνοντας τις πιο πρακτικές λύσεις που υπάρχουν, τις οποίες έχουν πρώτα προσαρμόσει στη σφαίρα της πραγματικότητας. 

Τέλος, να θυμάστε ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα, είναι πολύ γενναιόδωρα και αν τους συμπεριφερθείτε καλά, μπορούν να ξετυλίξουν πολλές κρυμμένες αρετές μπροστά σας, σκορπώντας λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits