UPDATE #NOW

H Kamala Harris και ο Joe Biden είναι τα πρόσωπα της χρονιάς για το 2020


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2020

H Kamala Harris και ο Joe Biden είναι τα πρόσωπα της χρονιάς για το 2020

Το περιοδικό TIME πρόσφατα, ανακοίνωσε την ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού για την ανάδειξη των προσωπικοτήτων της χρονιάς που σε λίγο μας αποχαιρετά. Πριν λίγες ώρες ωστόσο, το εμβληματικό περιοδικό προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση των προσώπων που επηρέασαν με τη συμβολή τους καθοριστικά το 2020, όπως ακριβώς επιλέχθηκαν από τη συντακτική του ομάδα. 

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden και η εκλεγμένη αντιπρόεδρος του, Kamala Harris λαμβάνουν σήμερα τον τιμητικό αυτό χαρακτηρισμό από το TIME ενώ τα ονόματα των δύο ήταν ανάμεσα σε τέσσερις συνολικά, υποψηφιότητες. Οι υπόλοιπες ήταν τα στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που μάχονται στην πρώτη γραμμή εν μέσω πανδημίας μαζί με τον Dr. Anthony S. Fauci, το κίνημα εναντίων των φυλετικών και ρατσιστικών διακρίσεων, αλλά και η υποψηφιότητα του Donald Trump.

Η ανακοίνωση της τελικής επιλογής των ονομάτων από το περιοδικό έγινε μετά από ένα πολύωρο πρόγραμμα στο τηλεοπτικό κανάλι, NBC. Όπως τονίστηκε, "Η προσωπικότητα της χρονιάς δεν επιλέχθηκε μόνο με βάση τη συμβολή της μέσα στη χρονιά που φεύγει. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια κρίνονται πολύ σημαντικά και θα είναι ένα μεγάλο τεστ που θα δείξει εάν οι πολιτικές υποσχέσεις γίνουν πραγματικότητα". 

Ο 78χρονος Biden αναμένεται να ορκιστεί για να γίνει ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου του 2021 ενώ το κοινό αδημονεί να δει παράλληλα, το σημαντικό έργο που αναμένεται να αναλάβει η 56χρονη αντιπρόεδρος του, Kamala Harris, η οποία ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που εκλέχθηκε ποτέ σε ένα τέτοιο πόστο και θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του ιστορικού περιοδικού στις 21 Δεκεμβρίου. 

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες, το αναγνωστικό κοινό του TIME ψήφισε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, και όλους τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού, θέτοντας σε ρίσκο την ίδια τους τη ζωή ως "τα πρόσωπα της χρονιάς". 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr