UPDATE #NOW

O Banksy αποκάλυψε το νέο του έργο στο Bristol


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2020

O Banksy αποκάλυψε το νέο του έργο στο Bristol

Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται πίσω από το έργο τέχνης στο Bristol που δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να φτερνίζεται. Η τοιχογραφία με τίτλο «Aachoo!», (Αψού), δείχνει μια γυναίκα να κρατάει ένα μαντήλι, ενώ το μπαστούνι και η τσάντα της πέφτουν καθώς χάνει την τεχνητή οδοντοστοιχία της από το δυνατό φτέρνισμα.

Ο Banksy επιβεβαίωσε στον ιστότοπό του και στο λογαριασμό του στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης ότι το έργο είναι δικό του. Η οδός Βέιλ, είναι διάσημη ως ο πιο απότομος σε κλίση οικιστικός δρόμος της Αγγλίας.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο έργο του που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Τον Οκτώβριο, ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν πίσω από μια τοιχογραφία στο Λέντον του Νότινγχαμ που απεικόνιζε ένα κορίτσι που κάνει χούλα-χουπ με ένα ελαστικό αυτοκινήτου.

Και τον περασμένο Ιούλιο όμως, δημιούργησε στο μετρό του Λονδίνου το έργο με τίτλο «If You Not Mask, You Don't Get a London Underground carriage» που απεικονίζει αρουραίους να φτερνίζονται και άλλους με μάσκες προσώπου. Ωστόσο, τα έργα αφαιρέθηκαν από την Transport for London στο πλαίσιο της πολιτικής κατά των γκράφιτι.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

TAGS