UPDATE #NOW

Michelle Obama: Η γυναίκα που θαύμασε περισσότερο ο κόσμος το 2020


The Jennettes

30 Δεκεμβρίου 2020

Michelle Obama: Η γυναίκα που θαύμασε περισσότερο ο κόσμος το 2020

Σύμφωνα με ένα νέο γκάλοπ που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, η Michelle Obama είναι η γυναίκα που θαυμάσαμε περισσότερο μέσα στο 2020 ενώ είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κερδίζει αυτόν τον τίτλο. Έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως ο άνδρας που θαύμασε ο κόσμος μέσα στη χρονιά, είναι ο Donald Trump, ο οποίος σκαρφάλωσε στην κορυφή χωρίς κάποιο άλλο όνομα δίπλα του, όπως έγινε το 2019 που μοιράστηκε την ίδια θέση με τον Barack Obama.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λοιπόν, η Michelle Obama είναι η πιο αξιοθαύμαστη γυναίκα στην Αμερική, η οποία φέτος συγκέντρωσε το 10% των ψήφων. Η Kamala Harris ακολούθησε με 6% ενώ η Melania Trump βρέθηκε στην τρίτη θέση με 4%. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήρθε δεύτερη και το 2019 όπου η Michelle είχε κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Ωστόσο, η Melania βρίσκεται στη λίστα με τις 10 πιο αξιοθαύμαστες γυναίκες του πλανήτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά δεν έχει βρεθεί ποτέ στην πρώτη θέση. Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες, ήταν επίσης οι: Hillary Clinton, Alexandria Ocasio-Cortez, Angela Merkel και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η αντίστοιχη κατάκτηση του τίτλου από τον Trump προέκυψε από τη δημοφιλία του στους Ρεπουμπλικανούς παρά τα όσα έχουν συνδεθεί με το όνομά του στα χρόνια της προεδρίας του. Ο Barack Obama κέρδισε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας το 15% ενώ ο Joe Biden ήρθε τρίτος με 6%. Ο Dr. Anthony Fauci βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 3% ενώ στους άνδρες που βρέθηκαν στη λίστα, μεταξύ άλλων ήταν και ο Bill Gates.

H δημοσκόπηση διεξήχθη μέσω τηλεφώνου από την 1η έως τις 17 Δεκέμβρη και στηρίχθηκε σε ένα τυχαίο δείγμα 1.018 ενηλίκων.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits