UPDATE #NOW

Έφυγε από τη ζωή η Γαλλίδα ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Alain Delon, Nathalie Delon


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2021

Έφυγε από τη ζωή η Γαλλίδα ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Alain Delon, Nathalie Delon

Η λαμπερή Γαλλίδα ηθοποιός Nathalie Delon, η οποία κάποτε είχε χαρακτηριστεί ως «μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη», έχασε την μάχη με τον καρκίνο την Πέμπτη, σε ηλικία 79 ετών, όπως επιβεβαιώνει ο γιος της, Anthony Delon.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Frances Conovan, είχε ισπανική καταγωγή, ενώ γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1941 στο Μαρόκο. Όταν χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο είχε μία κόρη, μετακόμισαν στο Παρίσι το 1961 σε ηλικία μόλις 21 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @coltab1411

Εκεί γνώρισε και τον Alain Delon, ο οποίος διατηρούσε επί χρόνια σχέση με την επίσης διάσημη ηθοποιό της τριλογίας «Sissi», Romy Schneider. H κρυφή σχέση τους ξεκίνησε τότε, μέχρι που το 1964 το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά και έφερε στον κόσμο τον γιο τους, ένα μήνα αργότερα. Η Nathalie Delon τότε είχε απασχολήσει τα μέσα ως η γυναίκα που «έκλεψε» τον περιβόητο καζανόβα από την πολύχρονη σχέση του, την Schneider. 

Παρόλο που η Nathalie Delon ήταν η μόνη γυναίκα που είχε παντρευτεί ποτέ o διάσημος ηθοποιός, παραδέχτηκε αργότερα ότι η Schneider «στοίχειωνε» τη σχέση τους. «Ο Alain δεν μίλησε ποτέ για αυτήν, αλλά έβλεπα κατά καιρούς μια σκιά θλίψης να διαπερνά το πρόσωπό του», είπε αργότερα.

Έλαβε παγκόσμια αναγνωσιμότητα το 1967, όταν πρωταγωνίστησε στο πλευρό του πρώην συζύγου της και θρύλου του κινηματογράφου Alain Delon, στην ταινία «Le Samurai».

Μετά τον χωρισμό της με τον Alain Delon το 1969, δεν κατάφερε να πάρει κάποιον μεγάλο ρόλο στις Η.Π.Α, αν και συνέχισε να ζει εκεί, επέστρεφε στη Γαλλία για ρόλους σε ταινίες από τον συγγραφέα Jean-Pierre Melville και τον Roger Vadim, τον άνθρωπο που ανακάλυψε και μετά παντρεύτηκε την Brigitte Bardot. Μετά το 1980 πέρασε πίσω από τις κάμερες, σκηνοθετώντας τις ταινίες «Ils appellent ça un accident» (1982) και «Sweet Lies» (1986).

Παρά τον αποτυχημένο γάμο τους, αυτή και o Delon έμειναν φίλοι.

"Είμαι πολύ λυπημένος. Πάντα πονάει όταν πεθαίνουν εκείνοι που έχω αγαπήσει», δήλωσε ο Alain Delon στο AFP την Πέμπτη. «Ήμασταν συνεχώς σε επαφή. Συχνά βλέπαμε ο ένας τον άλλον. Ήμουν μέρος της ζωής της και ήταν μέρος της δικής μου. Ήμασταν ξανά μαζί τα Χριστούγεννα, τραβήξαμε μαζί φωτογραφίες, τις τελευταίες», δήλωσε ο ηθοποιός. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr