UPDATE #NOW

Audrey Hepburn: Ανέκδοτες φωτογραφίες της εμβληματικής star έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2021

Audrey Hepburn: Ανέκδοτες φωτογραφίες της εμβληματικής star έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Ο συνιδρυτής του διάσημου οίκου μόδας, Valentino, Giancarlo Giammetti, και στενός φίλος της Audrey Hepburn για πολλά χρόνια, δημοσίευσε κάποιες άγνωστες στιγμές από την ζωή της θρυλικής ηθοποιού, μέσα από τρεις φωτογραφίες. Ο Giammetti, 82 ετών, ο συνεργάτης και πρώην εραστής του Valentino Garavani, μοιράστηκε μια σειρά προσωπικών στιγμιότυπων στο Instagram, προς τιμήν των 28 χρόνων από τον θάνατο της καλής του φίλης, Audrey Hepburn.

Στις φωτογραφίες, εμφανίζεται η, όπως πάντα κομψή, Hepburn σε χαλαρές στιγμές στο σπίτι, αλλά και σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Aids το 1991, δύο χρόνια πριν πεθάνει από καρκίνο του εντέρου φορώντας φυσικά δημιουργία από Valentino.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης ο Giancarlo Giammetti, γράφει πως «οι αναμνήσεις σου είναι πάντα μαζί μας, όπως και η τέχνη σου, το χαμόγελό σου και η γενναιοδωρία σου». Η Hepburn, ήταν καλή φίλη του Valentino και του Giammetti και φορούσε σχέδια από τον ιταλικό οίκο τόσο εντός και εκτός οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της ταινίας "Charade" του 1963. Ωστόσο, η ηθοποιός συνδέθηκε στενότερα με τον Γάλλο σχεδιαστή μόδας Hubert de Givenchy.

Παρά το χαμηλό προφίλ του, ο Giammetti κατάφερε να περιβάλει τον εαυτό του με έναν εκθαμβωτικό κοινωνικό κύκλο που θα ζήλευε κάθε διασημότητα. Στενοί φίλοι περιλαμβάνουν την Gwyneth Paltrow, την Claudia Schiffer και την Πριγκίπισσα Diana. Ο Giammetti και ο Valentino ίδρυσαν τον οίκο μόδας Valentino το 1960 και πούλησαν το εμπορικό σήμα το 1998, έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Valentino σχεδίασε την τελευταία του συλλογή το 2008.

Δείτε ακόμη: Tο beauty look της Audrey Hepburn

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits