UPDATE #NOW

Η Amanda Gorman θα είναι η πρώτη ποιήτρια που θα εμφανιστεί στο Super Bowl


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2021

Η Amanda Gorman θα είναι η πρώτη ποιήτρια που θα εμφανιστεί στο Super Bowl

Η Amanda Gorman θα είναι η πρώτη ποιήτρια που θα εμφανιστεί στο Super Bowl τον επόμενο μήνα, όπου θα απαγγέλλει ένα πρωτότυπο ποίημα προς τιμήν τριών ατόμων που έχουν υπηρετήσει κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το NFL.

Η Gorman ήταν η πρώτη ποιήτρια που τιμήθηκε με το βραβείο National Youth Poet Laureate και η νεότερη στην ιστορία που απήγγειλε ποίημα της σε ορκωμοσία Προέδρου, στις 20 Ιανουαρίου. Έρχεται με μία ακόμη πρωτιά στην ιστορία της Αμερικής, αφού, όπως ανακοίνωσε το NFL, θα απαγγείλει ένα πρωτότυπο ποίημα πριν από το παιχνίδι, το οποίο θα μεταδοθεί και θα προβληθεί μέσα στο Στάδιο Raymond James.

Ο Επίτροπος Roger Goodell ανακοίνωσε πως το ποίημα θα τιμά τρεις ανθρώπους για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας: Του εκπαιδευτικού Trimaine Davis, της προϊσταμένης νοσηλεύτριας Suzie Dorner και του βετεράνου του Ναυτικού, James Martin, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη ρίψη του κέρματος, στις 7 Φεβρουαρίου στην Tampa της Florida.

Το τρίο επιλέχτηκε για την ενσωμάτωση του μηνύματος του NFL «It Takes All Us» αυτή τη σεζόν. Ο Davis, προσέφερε στους μαθητές του και στις οικογένειές τους συσκευές και πρόσβαση στο διαδίκτυο στο Los Angeles και δημιούργησε επίσης εργαστήρια τεχνολογίας για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τις συσκευές.

Η Dorner, η οποία έχασε δύο παππούδες από τον COVID-19, υπηρετεί στην μονάδα Covid ICU στο Γενικό Νοσοκομείο της Tampa και εκπροσωπεί εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε όλη τη χώρα. Ο Martin βοήθησε τους βετεράνους, τους αθλητές γυμνασίου και τους ντόπιους νέους να συνδεθούν ουσιαστικά μέσω του Wounded Warrior Project και μέσω ζωντανών συνδέσεων στο Pittsburgh, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες. «Έχουμε την τιμή να αναγνωρίσουμε αυτά τα τρία άτομα που αντιπροσωπεύουν τα καλύτερα σε όλους μας», δήλωσε ο Goodell σε δελτίο τύπου.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα απαιτητικής περιόδου στη ζωή μας, οι Trimaine, Suzie και James έχουν δείξει την ουσία της ηγεσίας, ο καθένας με τον δικό τους τρόπο. Είμαστε ευγνώμονες για τη δέσμευσή τους και είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε τις ιστορίες τους και τις αναγνωρίζουμε κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμής στο Super Bowl».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr