UPDATE #NOW

Ατζέντα καραντίνας: 5 προτάσεις για να περάσετε το ίδιο απολαυστικά και στο σπίτι


Σύρμα Κιουπελόγλου

5 Μαρτίου 2021

Μία γυναίκα που κάνει online μαθήματα

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο κλεισμένοι στο σπίτι ενώ ακολουθούν μερικές κρίσιμες εβδομάδες μπροστά μας. Σίγουρα έχουμε κουραστεί και είναι πιο δύσκολο από ποτέ να βρούμε κάτι που να αξίζει να μας κρατήσει στον καναπέ μας. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω 5 υπέροχες προτάσεις που θα κάνουν τον χρόνο να κυλήσει ευχάριστα. 

Θέατρο

Online παράσταση «Το Χελιδόνι»

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Καταλανούς συγγραφείς, ο Γκιλιέμ Κλούα, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση της 12ης Ιουνίου 2016 στο gay bar του Ορλάντο, γράφει ένα υπέροχο, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο, ύμνο στην αγάπη και τη ζωή. Η Σοφία Σειρλή και ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, απέσπασαν από κριτικούς και θεατές, εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες τους και εγώ αισθάνομαι τυχερή που πρόλαβα να δω την παράσταση live στη σκηνή του θεάτρου.

Πού: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/to-helidoni/
Πότε: Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21:00

Χελιδόνι

Ταινία 

«Promising young woman»

Το «Promising Young Woman» είναι μια αμερικανική μαύρη κωμωδία του 2020 που γράφτηκε, δημιουργήθηκε και σκηνοθετήθηκε από την Emerald Fennell. Η υπόθεση θέλει μία νεαρή γυναίκα, τραυματισμένη από ένα τραγικό γεγονός στο παρελθόν της, να επιδιώκει εκδίκηση εναντίον εκείνων που βρέθηκαν στο δρόμο της. Με πρωταγωνίστρια την Carey Mulligan, μπήκε στη λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του 2020 από το National Board of Review και έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες στα 78α Βραβεία Golden Globe, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας - Δράμα. Μεγάλο plus η μουσική της επένδυση.

Well being

Workshop Face Yoga για όλους

Aυτήν την εβδομάδα ένα πολύ ενδιαφέρον workshop λαμβάνει χώρα online. To «Face Yoga για όλους» διοργανώνεται για τους σκοπούς του MDA Ελλάς από την Σύμβουλο Ολιστικής Διατροφής, Αρετή Καφαντάρη. Εσείς γνωρίζατε ότι το πρόσωπο έχει αποκλειστικά 4 από τις 5 αισθήσεις μας, 57 μύες και 34% παραπάνω ακούσιες κινήσεις από όλο το υπόλοιπο σώμα; Με κινήσεις μασάζ και δακτυλοπιέσεων μπορούμε να αποκτήσουμε ένα πολύ πιο νεανικό δέρμα, λιγότερη ένταση στο πρόσωπο, καλύτερο ύπνο αλλά και πιο χαλαρή γνάθο.

Πού: https://mdahellas.gr/product/face-yoga-workshop/
Πότε: Σάββατο 6 Μαρτίου στις 18:00

Συναυλία

Χρήστος Θηβαίος: «Έπειτα απ’ το μεγάλο μπουμ»

Αν κάτι μου λείπει πολύ, αυτό είναι οι συναυλίες. Ο παλμός τους, η επικοινωνία με τον καλλιτέχνη, να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια live. Προς το παρόν την σκυτάλη παίρνουν οι online συναυλίες και μπορεί να μην είναι το ίδιο καλές, αλλά υπάρχουν καλλιτέχνες που αξίζει να τους ακούσεις κι έτσι. Ζωντανά λοιπόν, από τον Σταυρό του Νότου, ο Χρήστος Θηβαίος θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια που έχει επιλέξει από την πλούσια δισκογραφία του, αλλά και από άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος. 

Πού: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/xristos-thivaios/
Πότε: Κυριακή 7 Μαρτίου στις 21:00

Food

P S: Luncheon

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μετά το Nolan και το Proveleggios μάς στέλνει το υστερόγραφό του με το P S: Luncheon. Στο καινούργιο του Project μπορείτε να βρείτε εκτός από αγαπημένα πιάτα με την υπογραφή του, τα οποία έρχονται στην πόρτα σας από την Wolt, και DIY kits, δηλαδή πιάτα που μπορείτε να ολοκληρώσετε μόνοι σας στο σπίτι. Τα kits αυτά περιλαμβάνουν τα υλικά και έναν κωδικό για να δείτε videos με τον ίδιο τον σεφ που σας εξηγεί βήμα- βήμα τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να απολαύσετε το ramen ή την pizza σας, ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. 

Πού: https://wolt.com/el/grc/athens/

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr