UPDATE #NOW

Yorkshire terrier επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του 13χρόνια μετά την αρπαγή του


The Jennettes

16 Μαρτίου 2021

Yorkshire terrier

Μια σκληρή δοκιμασία με ένα απρόσμενα γλυκό τέλος. Ο Connor, ένα Yorkshire terrier, επέστρεψε σπίτι του 13 χρόνια μετά την κλοπή του, χάρη στο μικροτσίπ του και σε έναν καλό Σαμαρείτη.  

Σύμφωνα με το «The Tennessean», η ιστορία ξεκίνησε το 2008, όταν ένα άτομο με κόκκινο φορτηγό άρπαξε το terrier της Karen Fox, από την αυλή της στο Nashville και έφυγε. Η Fox και ο έφηβος γιος της κυνηγούσαν τον κλέφτη με το δικό τους όχημα, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν το φορτηγό και να ανακτήσουν τον Connor, που ήταν τότε περίπου 3 ετών. 

Για μήνες ολόκληρους μετά από αυτό το περιστατικό, η οικογένεια Fox οδηγούσε γύρω από τη γειτονιά, αναζητώντας σημάδια του σκύλου της και του κόκκινου φορτηγού, το οποίο τον πήρε. Δεν μπόρεσαν όμως να βρουν τίποτα και μετά από αρκετά χρόνια έχασαν την ελπίδα να δουν ξανά τον Connor. 

Ο σκύλος είχε γίνει ακόμα μία ανάμνηση μέχρι που στις 4 Μαρτίου 2021, η Fox έλαβε ένα τηλεφώνημα από το Metro Nashville Animal Control. Δεκατρία χρόνια μετά την απαγωγή του, βρέθηκε ο Connor. To 16χρονo πια Yorkie τέθηκε υπό τον έλεγχο τους όταν μία γυναίκα είδε τον σκύλο να περιφέρεται μόνος του στη γειτονιά της. Υπό τη φροντίδα των ζώων του Nashville, ο Connor σαρώθηκε για μικροτσίπ, το οποίο αποκάλυψε τα στοιχεία επικοινωνίας της Fox, επιτρέποντάς τους να επανενώσουν τον σκύλο με τον ιδιοκτήτη που είχε χάσει πολύ καιρό πριν.

«Ήταν καθαρή, απόλυτη έκπληξη! Είμαι ακόμα έκπληκτη!» δήλωσε η Fox στο «The Tennessean».

Στην επανένωση, o Connor περπάτησε μέχρι τη Fox, κάθισε στην αγκαλιά της και άρχισε να γλείφει το πρόσωπό της. Τώρα επέστρεψε στο παλιό του σπίτι και φαίνεται να το αναγνωρίζει. Η Fox χάρηκε πάρα πολύ που βρήκε πάλι τον σκύλο της και ανυπομονεί να τον φροντίσει, καθώς βρέθηκε με πονεμένο πόδι, χαλασμένα δόντια και μολυσμένα μάτια. 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr