UPDATE #NOW

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από ένα μήνα


The Jennettes

16 Μαρτίου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από ένα μήνα
Ο Δούκας του Εδιμβούργου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο μετά από μια επιτυχημένη εγχείρηση καρδιάς.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο, μετά από μια επιτυχημένη εγχείρηση καρδιάς.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος θα γίνει 100 χρονών τον Ιούνη, εισήχθη στο νοσοκομείο του King Edward VII στο Marylebone στις 16 Φεβρουαρίου μετά από αδιαθεσία.

Αργότερα υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη διαδικασία για προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση σε άλλο νοσοκομείο του Λονδίνου, το St Bartholomew's.

Η διαμονή των 28 διανυκτερεύσεων ήταν η μεγαλύτερη διάρκεια που χρειάστηκε να μείνει ποτέ ο Δούκας σε νοσοκομείο.

Ο ακριβής λόγος για την αρχική του εισαγωγή δεν αποκαλύφθηκε, αλλά τα Ανάκτορα του Buckingham ανέφεραν τότε ότι δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος και η Βασίλισσα Ελισάβετ, 94 ετών, έχουν περάσει το πιο πρόσφατο lockdown στην Αγγλία, ζώντας στο Κάστρο του Windsor με μια μικρή ομάδα οικιακού προσωπικού, με το παρατσούκλι HMS Bubble.

Το ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο για 73 χρόνια, έλαβε την πρώτη δόση εμβολίου Covid-19 τον Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο King Edward VII's, τον δούκα επισκέφθηκε ο γιος του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας μεταφέρθηκε στο Barts για εξειδικευμένη θεραπεία σε προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση, ενώ υποβήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση στις 3 Μαρτίου.

Το νοσοκομείο είναι μια ιδιωτική κλινική στο κέντρο του Λονδίνου που έχει θεραπεύσει τη Βασίλισσα σε πολλές περιπτώσεις, καθώς και τον δούκα και άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο δούκας, ο οποίος αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα το 2017, έχει λάβει θεραπεία για άλλες παθήσεις υγείας με την πάροδο των ετών, όπως λοίμωξη της ουροδόχου κύστης το 2012 και διερευνητική χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά του τον Ιούνιο του 2013.

Δείτε ακόμη:

10 σουρεαλιστικές εικονογραφήσεις της σημερινής κοινωνίας

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr