UPDATE #NOW

Ο 8χρονος που κάνει πετάλι για να σώσει τους σκύλους


The Jennettes

22 Μαρτίου 2021

παιδικό ποδήλατο

Ο Rhys Stevens κάνει πετάλι για να σώσει τους σκύλους! Ο 8χρονος από το Willingham της Αγγλίας, πρόσφατα δημιούργησε έναν έρανο για να ωφελήσει τους σκύλους που διασώθηκαν από το εμπόριο κρέατος σκύλου. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση από το China Rescue Dogs, ο Rhys εμπνεύστηκε να ξεκινήσει την προσπάθεια αφού παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για το εμπόριο κρέατος σκύλου στην Κίνα.

Με την ενθάρρυνση της μητέρα του, Kathleen Stevens, να βρει έναν τρόπο να βοηθήσει σκύλους όπως αυτούς στην ταινία που είδε, ο Rhys αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό China Rescue Dogs με το ποδήλατό του.

Το China Rescue Dogs είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που βρίσκεται στο Vass της Βόρειας Καρολίνας, αφιερωμένος στην απομάκρυνση σκύλων από το εμπόριο κρέατος. Τα κατοικίδια ζώα που σώζουν στο China Rescue Dogs μεταφέρονται στη Βόρεια Αμερική για να βρουν μόνιμα σπίτια.

Για να υποστηρίξουν το πάθος του Rhys να βοηθάει τα ζώα, όλοι οι γείτονες, οι φίλοι και η οικογένειά του άρχισαν να δωρίζουν χρήματα στο σκοπό του για κάθε μίλι που οδηγεί. Μέχρι στιγμής, ο Rhys έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 δολάρια για το China Rescue Dogs, και εξακολουθεί να κάνει πετάλι γι’αυτόν τον σκοπό.

«Ο Rhys είναι παθιασμένος με τα σκυλιά και τα ζώα γενικά. Θέλει απλώς να κάνει καλά πράγματα και να κάνει τη διαφορά», είπε η μαμά του Rhys για το πνεύμα του γιου της. 

Το China Rescue Dogs συγκλονίστηκε από τη δέσμευση αυτού του μικρού παιδιού και έχει προσθέσει έναν σύνδεσμο του εράνου του Rhys στον ιστότοπό του. «Το γεγονός ότι ένα 8χρονο αγόρι, στην άλλη άκρη του κόσμου, είναι τόσο ανιδιοτελές που θα ήθελε να οδηγήσει το ποδήλατό του για να μας βοηθήσει να σώσουμε αυτά τα σκυλιά φέρνει δάκρυα στα μάτια μου.», δήλωσε ο Jill Stewart, πρόεδρος και ιδρυτής του China Rescue Dogs. 

Ο Stewart πρόσθεσε ότι το China Rescue Dogs ταίριαξε τον Rhys με την Lola, έναν Husky 1,5 χρονών, για να είναι η έμπνευσή του. Τα τέλη για τη μεταφορά της Lola από την Κίνα είναι περίπου 2.500 $. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνει ο Rhys με τη βόλτα με το ποδήλατό του θα διατεθούν για τα έξοδα μεταφοράς της Lola. Σύμφωνα με το China Rescue Dogs, ο Rhys είναι πολύ χαρούμενος, που οι προσπάθειές του θα βοηθήσουν τη Lola να φτάσει στο νέο της σπίτι, επειδή αγαπάει τόσο τα σκυλιά.

Η Lola έχει προγραμματιστεί να πετάξει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο. Το husky είναι ένας από τους 240 σκύλους που το China Rescue Dogs εργάζεται για να τους βρει στοργικές, μόνιμες οικογένειες. Η οργάνωση ελπίζει να μεταφέρει όλα τα σκυλιά στα νέα σπίτια τους τους επόμενους μήνες, με την επόμενη πτήση να προγραμματίζεται για τις 19 Μαρτίου.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr