UPDATE #NOW

7 χαρακτηριστικά των ανθρώπων που γεννήθηκαν τον Απρίλιο


Σύρμα Κιουπελόγλου

1 Απριλίου 2021

april

Toν Απρίλιο έχουμε πολλούς λόγους για ανεβασμένη διάθεση. Ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, τα λουλούδια ανθίζουν, έρχονται οι διακοπές του Πάσχα και όλα μοιάζουν λίγο πιο αισιόδοξα. Αν είστε και από τους τυχερούς που έχουν τα γενέθλια τους αυτόν τον μήνα τότε η καλύτερη εποχή του χρόνου μόλις ξεκίνησε για εσάς. Πάμε να δούμε λοιπόν τα 7 χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστούς εσάς που γεννηθήκατε τον μήνα Απρίλιο. 

Είστε είτε Κριοί είτε Ταύροι

Ο Κριός γιορτάζει τα γενέθλιά του μεταξύ 1 και 19 Απριλίου, ενώ όποιος γεννήθηκε μεταξύ 20 και 30 Απριλίου είναι Ταύρος. Ο Κριός θεωρείται παθιασμένος και ανεξάρτητος, ενώ οι Ταύροι είναι έξυπνοι, φιλόδοξοι και αξιόπιστοι.

jenny.gr

Έχετε δύο λουλούδια που σηματοδοτούν τα γενέθλια σας

Τόσο η μαργαρίτα όσο και το μοσχομπίζελο θεωρούνται λουλούδια του Απριλίου. Και τα δύο είναι συνδεδεμένα με χαρούμενα συναισθήματα. Το μοσχομπίζελο σημαίνει χαρά και ευδαιμονία, ενώ οι μαργαρίτες λένε ότι αντιπροσωπεύουν την παιδική αθωότητα, την πίστη και την αγνότητα.

jenny.gr

Είναι ο πιο αστείος μήνας που μπορείτε να γεννηθείτε

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ότι η πρώτη μέρα του μήνα Απριλίου είναι γνωστή ως «Πρωταπριλιά», μία μέρα κάθε φάρσα συγχωρείται. Όμως αυτό που ίσως δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι ο Απρίλιος είναι ο Εθνικός Μήνας Χιούμορ, ο οποίος δημιουργήθηκε για να γιορτάσει και να υπενθυμίσει τη θεραπευτική αξία του γέλιου.

jenny.gr

Ανεξάρτητα από το επάγγελμα που επιλέγετε, στοχεύετε πάντα στην κορυφή

Μια μελέτη 375 εταιρειών διαπίστωσε ότι οι CEOs ήταν πιθανότερο να γεννηθούν τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Ενώ ο Μάρτιος είχε ένα μικρό προβάδισμα, περίπου το 10% των διευθυντικών στελεχών γεννήθηκαν τον Απρίλιο. Να σημειωθεί ότι τα παιδιά του καλοκαιριού είχαν τον μικρότερο αριθμό διευθυνόντων συμβούλων.

jenny.gr

Ο καλύτερος σας φίλος είναι τα διαμάντια

Τα μωρά του Απριλίου είστε πολύ τυχερά όταν πρόκειται για πέτρες γενεθλίων, αφού η δική σας είναι το διαμάντι. Σύμφωνα με το Gemological Institute of America, ο πολύτιμος αυτός λίθος είναι γνωστός για τον συμβολισμό της μακροζωίας, τη δύναμης, της ομορφιάς και της ευτυχίας. Είναι επίσης η πιο ανθεκτική πέτρα γενεθλίων.

jenny.gr

Μοιράζεστε τον μήνα γέννησης σας με την Βασίλισσα Ελισάβετ 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια στις 21 Απριλίου. Φέτος μάλιστα γίνεται 95 ετών. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη με την οποία μοιράζεστε τον μήνα των γενεθλίων σας. Εκτός από τη Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, η Mandy Moore, η Jennifer Garner, ο Leonardo da Vinci, ο David Letterman, ο Jackie Chan, ο William Shakespeare, η Jessica Alba and ο Eddie Murphy γεννήθηκαν όλοι τον Απρίλιο.

jenny.gr

Είστε επιτυχημένη σε πολλά διαφορετικά επαγγέλματα

Παρόλο που οι άνθρωποι που γεννιούνται σε άλλους μήνες έχουν μία ροπή σε συγκεκριμένες σταδιοδρομίες, αυτό δεν ισχύει για τα μωρά του Απριλίου. Μια μελέτη του Γραφείου Εθνικών Στατιστικών του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν τον Απρίλιο έχουν επιτυχία σε πολλά διαφορετικά επαγγέλματα. 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr