UPDATE #NOW

«Φορέστε μάσκα. Σώστε ζωές» : Η Google υπενθυμίζει τη σημασία της πρόληψης κατά της COVID-19


The Jennettes

6 Απριλίου 2021

γυναίκα που δουλεύει με μάσκα

Εν όψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, η Google φόρεσε μάσκα στα γράμματα της και δημιούργησε ένα doodle που έχει στόχο να μεταφέρει το σημαντικό μήνυμα της πρόληψης, «Οι μάσκες είναι ακόμα σημαντικές. Φορέστε μάσκα και σώστε ζωές.». 

Οι μάσκες μπορούν να βοηθήσουν να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού από τα άτομα που τις φορούν προς τους άλλους. Ωστόσο, οι μάσκες δεν αρκούν για την προστασία από την COVID-19, αλλά θα πρέπει να συνδυάζονται με τη φυσική απόσταση και την υγιεινή των χεριών. 

Η Google έχει συνεργαστεί με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το ηχηρό αυτό μήνυμα και είναι σημαντικό ότι αν κάποιος πατήσει επάνω στο συγκεκριμένο doodle μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για την πρόληψη, τα συμπτώματα και τη θεραπεία του ιού, καθώς και στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. 132 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο έχουν νοσήσει μέχρι σήμερα. Από αυτούς τα 74,7 εκατομμύρια έχουν αναρρώσει και 2,86 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. 

Γι'αυτό η Google αποφάσισε να συγκεντρώσει εκεί και όλες τις ειδήσεις σχετικά με την πανδημία και τον εμβολιασμό κατά του ιού. Γιατί εκτός από την πρόληψη και η ενημέρωση σώζει ζωές. Ας θυμόμαστε λοιπόν, ότι ακόμα κι αν έχουμε κάνει τον εμβόλιο η μάσκα πρέπει να συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας μας για όσο παλεύουμε με την COVID-19!

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr