UPDATE #NOW

The Crown: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο


The Jennettes

8 Απριλίου 2021

The Crown: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον πολυαναμενόμενο 5ο κύκλο
Η νέα σεζόν του The Crown θα δει τη βασιλική οικογένεια να αντιμετωπίζει τις αρχές της δεκαετίας του 1990 - μια ταραχώδη εποχή για εκείνη!

Η νέα σεζόν του The Crown θα δει τη βασιλική οικογένεια να αντιμετωπίζει τις αρχές της δεκαετίας του 1990 - μια ταραχώδη εποχή για εκείνη!

Η πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix θα ξεκινήσει την παραγωγή τον Ιούλιο, όπως αναφέρει το Variety. 

Θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ, την Elizabeth Debicki ως πριγκίπισσα Diana, τον Dominic West ως πρίγκιπα Κάρολο, τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο και την Lesley Manville ως πριγκίπισσα Margaret.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναμένεται να διευκολύνει τους περιορισμούς COVID-19 στις 12 Απριλίου μετά το τελευταίο εθνικό lockdown. 

Η τέταρτη σεζόν ολοκληρώθηκε στις αρχές Μαρτίου 2020 εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ενώ άλλες εκπομπές τελείωσαν τα γυρίσματα πιο νωρίς λόγω του ιού, το The Crown, είχε ευτυχώς ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα. 

Αν και η έξοδος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τη βασιλική ζωή κυριάρχησαν στους τίτλους τους τελευταίους μήνες, η ιστορία δεν θα φτάσει στο The Crown - και δεν ήταν ποτέ η πρόθεση να καλύψει τη βασιλική οικογένεια μέχρι τη σύγχρονη εποχή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Η σειρά αναμένεται να καλυφθεί μόνο μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000 - πολύ πριν η Kate Middleton και η Meghan Markle ενταχθούν στη βασιλική οικογένεια.

Η 5η σεζόν θα είναι μια ταραχώδης εποχή για τους βασιλείς, που είδε τη διάλυση του γάμου του πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Diana.

Νωρίτερα φέτος, η Imelda Staunton, (την οποία γνωρίσαμε ως καθηγήτρια Dolores Umbridge στο Harry Potter), μίλησε για τις δυσκολίες να παίξει την τελευταία Βασίλισσα Ελισάβετ, ακολουθώντας τα βήματα των Claire Foy και Olivia Coleman.

«Νομίζω ότι το είδος της πρόσθετης πρόκλησής μου, σαν να το χρειαζόμουν, είναι ότι τώρα κάνω τη βασίλισσα με την οποία είμαστε λίγο πιο εξοικειωμένοι», εξήγησε η ηθοποιός στο BBC's Hour του ραδιοφώνου του BBC.

Ο ρόλος της πριγκίπισσας Diana, που έπαιξε υπέροχα η Emma Corrin στην τέταρτη σεζόν, θα πάει τώρα στην Aυστραλιανή ηθοποιό Elizabeth Debicki, η οποία έπαιξε στο Tenet του Christopher Nolan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

«Το πνεύμα της πριγκίπισσας Diana, τα λόγια της και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές πολλών. Είναι αληθινό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτήν την αριστοτεχνική σειρά, η οποία με είχε απολύτως καθηλώσει από το πρώτο επεισόδιο», δήλωσε η ηθοποιός σε δήλωσή της.

Αφού είχε ανακοινώσει προηγουμένως ότι το The Crown θα τελειώσει μετά την πέμπτη σεζόν, ο δημιουργός της σειράς Peter Morgan, ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούλιο ότι είχε αλλάξει γνώμη και αποφάσισε να τερματίσει μετά την έκτη σεζόν.

«Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε τις ιστορίες για την 5η σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στον πλούτο και την πολυπλοκότητα της ιστορίας πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν», δήλωσε.

«Για να είμαστε σαφείς, ο 6ος κύκλος δεν θα μας φέρει πιο κοντά στη σημερινή εποχή, αλλά θα μας επιτρέψει απλώς να καλύψουμε την ίδια περίοδο με περισσότερες λεπτομέρειες».

Κεντρική φωτογραφία: Splash News

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr