UPDATE #NOW

10 χρόνια Jenny.gr: Μια ολόκληρη δεκαετία δημιουργίας, ομορφιάς και άποψης


The Jennettes

13 Μαΐου 2021

10 χρόνια Jenny.gr: Μια ολόκληρη δεκαετία δημιουργίας, ομορφιάς και άποψης

Το Jenny.gr σήμερα γίνεται 10 χρονών! Στα μάτια μας, που όχι, δεν είναι αυτά της μαμάς κουκουβάγιας, είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός με όνειρα και φιλοδοξίες που χρόνο με τον χρόνο πλαισιώνονται από όλο και πιο δυνατούς στόχους. Με εικόνες υψηλής αισθητικής, πρωτότυπες ενέργειες και μια ευρεία θεματολογία, το Jenny.gr από προσωπικό blog εξελίχθηκε σε ένα ώριμο γυναικείο site που εμπνέει, σέβεται και αναδεικνύει την ταυτότητα κάθε γυναίκας σε κάθε ηλικία, αποκτώντας τη σημερινή του μορφή. 

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η μυστική συνταγή επιτυχίας, ίσως να σας εξομολογηθούμε ότι βρίσκεται πίσω από κάθε μέλος της ομάδας του, που δεν φέρει απλά το όνομα μιας ομάδας, αλλά αντίθετα είναι ο ορισμός του ομαδικού πνεύματος. Έτσι, καθημερινά κάθε ξεχωριστή ατομική ιδέα πέφτει στο τραπέζι και συζητιέται με τις ώρες στο γραφείο μέχρι να καταλήξει να γίνει θέμα, φέροντάς μέσα του κάτι μοναδικό.

jenny.gr

Ένα φθινοπωρινό σκηνικό κατάφερε να αποτυπώσει ο φωτογράφος για τον σκίουρο

Με δημιουργική διάδραση και επικοινωνία, το Jenny.gr δυνάμωσε με τα χρόνια τη δημιουργικότητα, την ποιότητα και την πρωτοτυπία του, δημιουργώντας ένα άκρως ζεστό, γεμάτο συναίσθημα και χρώματα, διαδικτυακό περιβάλλον όπου κάθε γυναίκα μπορεί να ταυτίζεται και να αντλεί έμπνευση. Έτσι λοιπόν, το Jenny.gr απέκτησε σύντομα ισχυρή ταυτότητα και άποψη, προσεγγίζοντας θέματα μόδας, ομορφιάς, well being και ό,τι αφορά μια σύγχρονη γυναίκα. 

Την ευρεία θεματολογία διαδέχτηκαν σταδιακά αποκλειστικά θέματα γύρω από ανθρώπινες ιστορίες, πρωτότυπες έρευνες για νέες τάσεις, δεκάλεπτα podcasts με ανατρεπτικούς προσκεκλημένους, που εναρμονίζονται με τις καθημερινές εξελίξεις της εποχής. Όλα αυτά οδήγησαν το Jenny.gr σε ένα ακόμη βήμα, σε μια νέα περίοδο, το Jennygr Excusive Benefits, μεταφέροντας τον αναγνώστη στον κόσμο της συνδρομητικής εμπειρίας μέσα από πρωτογενές περιεχόμενο και αποκλειστικά προνόμια για τα μέλη του.

Έτσι, το Jenny.gr απέκτησε δύο ταυτότητες, ενισχύοντας το προφίλ και την εικόνα του. Πέρα από το ότι ντύνεται με στυλ και ομορφαίνει με φυσικό τρόπο, συνθέτει μοναδικές εικόνες, αφουγκράζεται τους παλμούς της εποχής, αφηγείται βιωματικές ιστορίες, δημιουργεί συναισθήματα μέσα από λέξεις, ταξιδεύει σε εποχές μέσα από εκτενή αφιερώματα, συμμετέχει και αγκαλιάζει κοινωνικές δράσεις, βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό κάθε γυναίκας.

Κάπως έτσι λοιπόν, πέρασαν 10 χρόνια γεμάτα Jenny.gr που χτίστηκαν έτσι ώστε να πρεσβεύουν τη σφαιρική αντίληψη και την αληθινή έννοια της αισθητικής. Το Jenny.gr σήμερα γιορτάζει την προσωπική του Πρωτοχρονιά κι εύχεται να έχει όλους εσάς κοντά του για πολλά- πολλά χρόνια ακόμη για να έχει λόγο ύπαρξης και έμπνευσης για τα επόμενα θέματα που θα τραβήξουν την προσοχή σας, ομορφαίνοντας την καθημερινότητάς σας!

Αυτός ήταν και είναι άλλωστε, μέχρι σήμερα ο πιο ιερός σκοπός του Jenny.gr. Να φωτίζει τις ημέρες σας όταν είναι γκρίζες, παίρνοντας πινέλα και χρώματα για να φτιάχνει μικρούς Παραδείσους αποκλειστικά για εσάς! 

Μείνετε συντονισμένοι! Σας ετοιμάζουμε εκπλήξεις καθώς ο Μάιος είναι ο μήνας γενεθλίων του Jenny.gr!