Μήπως οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε;

Σύρμα Κιουπελόγλου
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021
κορίτσι σε διακοπές

Ο καιρός είναι πια ζεστός, τα μέτρα έχουν χαλαρώσει και οι τέσσερις τοίχοι του γραφείου ή του σπιτιού σας μοιάζουν να μην σας χωρούν πια. Μπορεί να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, αλλά στην πραγματικότητα σκέφτεστε αμμώδεις παραλίες, γαλανά νερά, βόλτες σε σοκάκια, μεζεδάκια στην ακροθαλασσιά, cocktails με θέα. Οι διακοπές μοιάζουν ξαφνικά να είναι κοντά και οι επιλογές είναι όλες ανοιχτές μπροστά σας. 

Ξέρετε, ίσως να είναι ακόμα πιο κοντά από όσο νομίζετε. Ίσως, χρειάζονται μόνο μερικά κλικ. Ανοίξτε μία καινούργια καρτέλα, μπείτε στο skyexpress.gr, διαλέξτε τον καλοκαιρινό προορισμό σας και μην ξεχάσετε το πιο σημαντικό, να πληρώσετε με κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Γιατί είναι το πιο σημαντικό; Μα φυσικά γιατί, όπως σε κάθε σας κίνηση, έτσι και τώρα, είναι δίπλα σας και στον προγραμματισμό των διακοπών, προσφέροντας σας ακόμα περισσότερα οφέλη.

Συγκεκριμένα, κλείνοντας τα αεροπορικά σας εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό της SKY express έως και τις 20 Ιουνίου, με οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη, μπαίνετε σε μια κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 50 διπλά αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής! Οπότε, και προγραμματίζετε τις διακοπές σας και διεκδικείτε ένα από τα 50 εισιτήρια και η ημέρα στο γραφείο σταματά να μοιάζει ατέλειωτη. 

Μπείτε λοιπόν, τώρα στο skyexpress.gr και κάντε την κράτησή σας!