UPDATE #NOW

«Το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές παρενέργειες»: Η γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό που έγινε viral


The Jennettes

4 Ιουλίου 2021

«Το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές παρενέργειες»: Η γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό που έγινε viral
Η γαλλική καμπάνια για τον εμβολιασμό που έγινε viral

Μια ιδιαίτερη καμπάνια για τον εμβολιασμό έρχεται από την Γαλλία για να μας υπενθυμίσει ότι το εμβόλιο κατά του Covid-19 έχει επιθυμητές παρενέργειες, μήνυμα που θέλησε να στείλει η Υπηρεσία Υγείας της περιφέρειας Προβηγκίας – Άλπεων, Κυανής Ακτής, στη νοτιοανατολική Γαλλία. «Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά, ας εμβολιαστούμε» λέει η καμπάνια που περιλαμβάνει ρομαντικές αφίσες που απεικονίζουν αγκαλιές, φιλιά και συγκεντρώσεις.
«Φιλιά, πάρτι, ταξίδια, συνάντηση με την οικογένεια... Με κάθε εμβολιασμό, η ζωή ξεκινά ξανά. Ας μην περιμένουμε άλλο. Ας εμβολιαστούμε».'Ενα ρο,αντικό ζευγαράκι που φιλιέται μέσα στο αυτοκίνητο είναι ηεικόνα που έκανε τονγύρο του διαδικτύου και ειδικά τωβ social media. Oι χρήστες αναδημοσίευσαν την εικόνα και μετέδωσαν το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Σε άλλη εικόνα ένα κοριτσάκι που πηγαίνει με τους γονείς του και τους παππούδες του στην παραλία. «Ναι, το εμβόλιο μπορεί να έχει επιθυμητές παρενέργειες», γράφει στα γαλλικά κάθε αφίσα.

Οι αρχές της Περιφέρειας καλούν τους πολίτες να εμβολιαστούν σε μια περίοδο που αναμένονται τουρίστες, κι ενώ η πανδημία συνεχίζεται με αύξηση κρουσμάτων, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Άλλωστε στην περιοχή βρίσκεται και η διάσημη Γαλλική Ριβιέρα, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πλήθος κόσμου κάθε χρόνο.

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19