UPDATE #NOW

Τα παιδιά από τα «Φιλαράκια» μεγάλωσαν: Πώς είναι σήμερα που πλησιάζουν τα 30


The Jennettes

9 Ιουλίου 2021

Τα παιδιά από τα «Φιλαράκια» μεγάλωσαν: Πώς είναι σήμερα που πλησιάζουν τα 30

Όταν τους γνωρίσαμε, μερικοί ήταν ακόμη μωρά – κυριολεκτικά, η Emma ήταν νεογέννητη όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη. Χωρίς εκείνους, μάλιστα, τα «Φιλαράκια» δε θα ήταν τα ίδια.

Τα χρόνια πέρασαν, εκείνοι μεγάλωσαν, αλλά στο μυαλό μας είναι ακόμη παιδιά. Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, πως η σειρά έχει ολοκληρωθεί εδώ και 17 χρόνια, θα καταλάβουμε ότι τα παιδιά που πέρασαν από τους τηλεοπτικούς μας Friends ίσως και να απέχουν ελάχιστα από τα 30!

Τον Ben, γιο του Ross και της Carol, υποδύθηκαν οι δίδυμοι Cole και Dylan Sprouse που σήμερα είναι 28 ετών. Kαι οι δύο έκαναν ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να σπουδάσουν, εργάστηκαν σε «φυσιολογικές» φοιτητικές θέσεις κι επέστρεψαν δυναμικά.

jenny.gr

Και την Emma, κόρη του Ross και της Rachel, «έπαιξαν» δύο μωρά. Ο λόγος για τις δίδυμες Cali και Noelle Sheldon που σήμερα είναι 19 χρονών.

jenny.gr

Τα τρίδυμα του αδελφού της Phoebe, Fraklinin Jr Jr, Chandler και Leslie, έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι αγνώριστοι!

jenny.gr

Η Sarah, η προσκοπίνα που έσπασε το πόδι της εξαιτίας του Ross κι ονειρευόταν να πάει στο διάστημα, είναι η γνωστή – πλέον – ηθοποιός Mae Whitman. 

jenny.gr

Η Mackenzie, το κορίτσι που ζούσε στο σπίτι που αγόρασαν, τελικά, η Monica κι ο Chandler, είναι το παιδί – θαύμα του Hollywood. Ο λόγος για την Dakota Fanning, η οποία είναι σταρ από τότε που μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της.

jenny.gr
πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image

 

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr