UPDATE #NOW

3 τρόποι να βγάλετε χρήματα από το Instagram


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

3 τρόποι να βγάλετε χρήματα από το Instagram

Την ώρα που οι περισσότεροι influencers βάζουν #Ad στη λεζάντα των αναρτήσεών τους, αναρωτιόμαστε κι εμείς πώς θα μπορέσουμε να βγάλουμε χρήματα από τo Instagram. Επειδή είναι δύσκολο να μας προσεγγίσει μία μεγάλη εταιρεία για να διαφημίσουμε τα προϊόντα της, παρακάτω θα βρούμε τρεις τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να αυξήσουμε το εισόδημά μας μέσω Instagram.

Online πωλήσεις

Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε έπιπλα μεγάλων αλυσίδων, έχουμε τη δυνατότητα να πουλήσουμε ό, τι δε χρειαζόμαστε εμείς -  κάτι σαν το Marketplace του Facebook, αλλά μέσω των stories μας.

Tags σε όλες τις εταιρείες

Αν ανεβάζουμε φωτογραφίες φορώντας ρούχα των αγαπημένων μας brands, αλλά και αξεσουάρ κατά προτίμηση μικρών επιχειρηματιών, είναι πιθανό να μας προσέξουν. Με αυτόν τον τρόπο, ειδικά εκείνοι που έχουν ανάγκη από συνεργασίες, ίσως δουν το ενδιαφέρον μας και μας προσεγγίσουν.

Διαφημίσεις στο IGTV

Αν έχουμε ήδη μετατρέψει το λογαριασμό μας σε business profile, ας αναρτήσουμε μερικά βίντεο στο IGTV. Η πλατφόρμα αυτή ευνοεί σημαντικά τους Creators, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τους δίνει το 55% των εσόδων που βγάζουν οι αναρτήσεις τους. 

 

Δείτε ακόμη: 10 εξαιρετικά συμμετρικές φωτογραφίες από το πιο viral αρχιτεκτονικό ζευγάρι του Instagram

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr