UPDATE #NOW

Το μυστικό feature του iPhone 12 δείχνει το μέλλον των smartphones


The Jennettes

17 Ιουλίου 2021

Το μυστικό feature του iPhone 12 δείχνει το μέλλον των smartphones

Η Apple μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου αξεσουάρ για iPhone 12 και τάραξε το χώρο της τεχνολογίας. Πρόκειται για το MagSafe Battery Pack, μία μπαταρία που ενσωματώνεται στο πίσω μέρος των συσκευών iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Συνδέεται μέσω μαγνήτη και φορτίζει το κινητό χωρίς να χρειαστεί καλώδιο.

Υπάρχει, όμως, κι ένα νέο feature της συσκευής, το οποίο βρίσκεται καλά κρυμμένο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Apple, «αν χρειάζονται φόρτιση και το iPhone και το MagSafe Battery Pack, μπορείτε να τα φορτίσετε ταυτόχρονα. Συνδέστε το MagSafe Pack στο iPhone σας και έπειτα βάλτε το MagSafe Battery Pack στην πρίζα».

Μπορούμε, βέβαια, να το κάνουμε και αντίστροφα, βάζοντας στην πρίζα το φορτιστή της συσκευής μας. Μέσα από εκείνη, θα φορτίζεται και η φορητή μπαταρία. Αν θέλουμε, μάλιστα, μπορούμε να το φορτίσουμε και μέσω του υπολογιστή μας, συνδέοντάς το με το καλώδιο, αλλά και στο αυτοκίνητο, αν έχουμε την ειδική υποδοχή USB.

Αυτό το είδος αντίστροφης φόρτισης μας επιτρέπει να ρίξουμε μία ματιά στο μέλλον της τεχνολογίας. Αν αρχίσει να εφαρμόζεται και σε άλλα gadgets, το «αύριο» των smartphones θα είναι απίστευτο. 

 

Δείτε ακόμη: Τα όμορφα μικρά σπίτια έχουν γίνει viral στα social media


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr