Ευαγγελία Ψάρρα: Έγραψε ιστορία με την 6η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες
23 Ιουλίου 2021
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του jenny.gr στην Google Η Ευαγγελία Ψάρρα κατετάγη 44η στον γύρο κατάταξης στο ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Έφτασε στις 6 Ολυμπιακές συμμετοχές!
Η Ευαγγελία Ψάρρα κατετάγη 44η στον γύρο κατάταξης στο ατομικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Έφτασε στις 6 Ολυμπιακές συμμετοχές!
Η Ευαγγελία Ψάρρα συμμετείχε την Παρασκευή (23/7) για 6η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ισοφάρισε το ρεκόρ που έχουν από κοινού ο Τάσος Μπουντούρης και η Άγη Κασούμη.
Η Θεσσαλονικιά πρωταθλήτρια στα 47 της κατετάγη στην 44η θέση στον γύρο κατάταξης του ατομικού της τοξοβολίας γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, συγκεντρώνοντας συνολικά 630 βαθμούς.
Διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Προβλέψεις εβδομάδας 22 - 28 Ιουνίου 2026 για τα ζώδια, από την ζαρΑτούΣΤΡΑ - Σταθερότητα, ωριμότητα και προοπτική στις σχέσεις
- Αντηλιακή κρέμα με χρώμα: Οι καλύτερες επιλογές για γυναίκες άνω των 60
- Βρήκαμε την οικονομική λύση από τα ΙΚΕΑ που θα βάλει σε τάξη τα συρτάρια της κουζίνας σου στο άψε σβήσε