REAL LIFE WHO

Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός: Η Helene Simon έγινε μοντέλο στα 99 της


The Jennettes

30 Ιουλίου 2021

model
Μια ηλικιωμένη από την California αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και γίνεται το νέο μοντέλο μίας εταιρείας μακιγιάζ.

Μια ηλικιωμένη από την California αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και γίνεται το νέο μοντέλο μίας εταιρείας μακιγιάζ.

Η Helene Simon είπε στο People ότι είχε τις αμφιβολίες της όταν η εγγονή της, Laney Crowell, της ζήτησε να είναι το νέο πρόσωπο της σειράς ομορφιάς της, «Saie», λίγο μετά τα 99α γενέθλιά της. «Είχα δει όλα τα όμορφα μοντέλα και δεν είχα καμία ελπίδα μπροστά τους», δήλωσε η Simon, η οποία έχει έξι παιδιά, 11 εγγόνια και έξι δισέγγονα.

Ωστόσο, η εγγονή της, ήταν πολύ επίμονη για την πραγματοποίηση αυτής της φανταστικής ιδέας που της είχαν προτείνει οι ακόλουθοι της στο Instagram.

«Πραγματικά, το ήθελα πολύ και ακολούθησα στρατηγική για να το πετύχω. Επιστράτευσα τον μπαμπά μου, τις θείες μου, τα ξαδέρφια μου, τον άντρα μου, ακόμη και τις κόρες μου, τα δισέγγονα της, για να την πείσουν γι’αυτό», είπε η ίδια, που είναι και η ιδρύτρια του συγκεκριμένου brand ομορφιάς.

Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες, αλλά το σημείο καμπής ήταν όταν η Crowell βρήκε έναν φωτογράφο που είχε φωτογραφίσει τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα της υπέροχης γιαγιάς, τον Steph Curry. 

Η Simon λοιπόν, πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του «Saie» με τίτλο «Keep Glowing» και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Η ίδια θεωρείται μάλιστα ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε ηλικία μοντέλα μακιγιάζ στον κόσμο. 

Πηγή φωτογραφίας Instagram saiebeauty

Δείτε ακόμη: Xueli Abbing: Το μοντέλο με αλμπινισμό που από το ορφανοτροφείο βρέθηκε στις σελίδες της Vogue

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr