UPDATE #NOW

"Ζητώ συγγνώμη για τη χαρά μας" - O αρχηγός της ομάδας πόλο παραδίδει μαθήματα ήθους με μια συγκινητική ανάρτηση


The Jennettes

6 Αυγούστου 2021

"Ζητώ συγγνώμη για τη χαρά μας" - O αρχηγός της ομάδας πόλο παραδίδει μαθήματα ήθους με μια συγκινητική ανάρτηση
Συγκλονιστικός Φουντούλης: Ζητώ συγγνώμη για τη χαρά μας – Μία νίκη δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο

Οι μέρες είναι πολύ δύσκολες και έστω και μία καλή είδηση μπορεί να μας χαρίσει ελπίδα. Η εθνική ομάδα πόλο πέρασε στο τελικό των Ολυμπιακών αγώνων και με μία δήλωση αντίστοιχη του ήθους του, ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης άφησε στην άκρη τη χαρά του για τη μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φουντούλης μας συγκίνησε μετά τη μεγάλη νίκη της Εθνικής με την πρόκριση στον τελικό.  Ο ίδιος και όλη η ομάδα άφησαν στην άκρη τη χαρά του ζητώντας συγγνώμη που πανηγυρίζουν μαζί με τους συμπαίκτες του μια τόσο ιστορική επιτυχία την ώρα που η Ελλάδα περνάει τόσο δύσκολες ώρες με τις φωτιές. 

Χαρακτηριστικά ανέφερε μετά τον θρίαμβο επί της Ουγγαρίας:

«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνεται πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται. Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνεύσει άνθρωπος, ζώο ή η φύση περισσότερο».

Δείτε ακόμη:

8 + 1 φωτογραφίες δείχνουν εκπληκτικά το δράμα της φύσης 

jenny.gr