UPDATE #NOW

Πώς θα κάνετε τα dating apps να δουλέψουν για εσάς


The Jennettes

14 Αυγούστου 2021

Πώς θα κάνετε τα dating apps να δουλέψουν για εσάς

- Μαμά, πώς γνώρισες τον μπαμπά;

- Στο Tinder!

Κυριολεκτικά, έχουμε όλον τον κόσμο στην άκρη του χεριού μας. Αγγίζοντας την οθόνη μας, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με αγνώστους και να δώσουμε νέο αέρα στην ερωτική μας ζωή – τώρα, το αν ο αέρας αυτός θα είναι ευνοϊκός, είναι άγνωστο.

Μπορεί να έχουμε δει πολλές ταινίες και να νιώθουμε πως τα dating apps θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε τον έρωτα των ονείρων μας, αλλά η πραγματικότητα διαφέρει. Χρειάζεται προσπάθεια και χρόνος. 

Υπάρχουν ορισμένα tips που, αν ακολουθήσουμε, ίσως έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Θα ξεχωρίσουμε και θα μπορέσουμε, ίσως, να βρούμε ένα ταίρι.

Καταρχάς, πρέπει να φροντίσουμε το προφίλ μας. Καλό είναι να έχουμε φωτογραφίες με έντονα χρώματα, ενώ οι λεζάντες ας είναι προσεγμένες – κυρίως χωρίς ορθογραφικά.

Είναι σημαντικό, επίσης, να παραθέσουμε τα βασικά μας πλεονεκτήματα κι όχι μία ατέλειωτη λίστα – δε θέλουμε να φανούμε νάρκισσοι.

Βασικό είναι και το κομμάτι της επικοινωνίας. Να είμαστε άμεσοι, με αυτοπεποίθηση. Ας μην περιμένουμε να κάνουν οι άλλοι το πρώτο βήμα κι ας ξεκαθαρίσουμε από νωρίς τις προθέσεις μας. Δεν ψάχνουμε φίλους, άλλωστε, και οι δύο κάναμε log in με συγκεκριμένο σκοπό.

Όσο προσπαθούμε, να έχουμε στο νου μας πως η απόρριψη είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Δε χρειάζεται να μας πάρει από κάτω – άλλωστε, είναι αδύνατο να αρέσουμε σε όλους.

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

jenny.gr