Η Disneyland Paris γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της με τα πιο υπέροχα κρυμμένα μηνύματα

The Jennettes
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Έχετε δει το νέο logo που δημιουργήθηκε με αφορμή την 30η επέτειο λειτουργίας της Disneyland στο Παρίσι; Πρόκειται για μια αριστουργηματική δουλειά που ξεδιπλώνεται σταδιακά λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία μιας ολόκληρης γιορτής και δράσεων που θα υμνήσουν την 50η Παγκόσμια Επέτειο της Walt Disney, αλλά και την 30η επέτειο που συμπληρώνεται από τότε που λειτούργησε για πρώτη φορά η Disneyland στο Παρίσι, γνωστή ως Euro Disney, ταξιδεύοντάς μας πίσω στον χρόνο στις ομορφότερες αναμνήσεις. 

Το θεαματικό άνοιγμα της Disneyland Paris

Στις 12 Απριλίου του 1992, η Disneyland Paris υποδέχτηκε επίσημα τους καλεσμένους της έπειτα από χρόνια συντονισμού και πολλής φαντασίας ώστε το μαγικό όνειρο του Walt Disney να γίνει πραγματικότητα στην Ευρώπη. Τρεις δεκαετίες μετά, το εντυπωσιακό και μεγαλύτερο αξιοθέατο στην Ευρώπη διευρύνεται με νέες ιστορίες, διαφορετικούς χαρακτήρες και έντονες περιπέτειες από τις Pixar, Star Wars and MARVEL, με αποτέλεσμα να γίνεται ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Disney UK (@disneyuk)

Τι να περιμένετε με αφορμή την 30η επέτειο

Η Disney έχει αποκαλύψει ελάχιστα για τη μεγάλη γιορτή που ετοιμάζει. Η 30η επέτειος αναμένεται να καταπλήξει ωστόσο, τα πλήθη σε λιγότερο από 6 μήνες από τώρα, στις 6 Μαρτίου του 2022, βάζοντας λίγο παραπάνω μαγεία στο μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να ονειρεύονται λίγο περισσότερο, να γελούν δυνατά και να χαμογελούν πιο αληθινά και αβίαστα. Δημιουργώντας την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα, οι δράσεις για την 30η επέτειο λειτουργίας της Disneyland στο Παρίσι πρόκειται να συμπεριλαμβάνουν πολλές εμπειρίες που το κοινό θα μπορεί να ζήσει στο Disneyland Park, στο Walt Disney Studios Park αλλά και σε όλη τη Disneyland. 

«Τα μέλη του cast θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης γιορτής» αλλά όλοι εστιάζουν ήδη στο υπέροχο logo που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την επέτειο. Συμβολίζει την ομορφιά και την παιδική αθωότητα ενώ ο κρυμμένος Mickey και οι συμβολισμοί του κλέβουν τις εντυπώσεις. 

Γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του εκπληκτικού κόσμου της Disney

Μοναδικές δράσεις έχουν προγραμματιστεί με αφορμή την 50η επέτειο της Disney πέρα από όλα εκείνα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και θα καταπλήξουν τα πλήθη με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της Disneyland στο Παρίσι. 

Το opening για τις περιπέτειες του αγαπημένου Ratatouille και του La Crêperie de Paris ή η νέα όψη στο κάστρο της Σταχτοπούτας είναι μόνο μέρος της δουλειάς που αναμένεται να εντυπωσιάσει για μία ακόμη φορά το κοινό, σαγηνεύοντας μικρούς και μεγάλους.  

Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο στην Ευρώπη, που απασχολεί 17.000 υπαλλήλους, ήταν κλειστό από τις 13 Μαρτίου ως τις 15 Ιουλίου τον περασμένο χρόνο και ξαναέκλεισε στις 30 Οκτωβρίου εξαιτίας της πανδημίας. Στις 17 Ιουνίου άνοιξε και πάλι τις πύλες του στο κοινό ενώ τώρα όλοι ανυπομονούν για τις επετειακές του δράσεις. 

Δείτε ακόμη: Δέκα μουσεία που πρέπει να επισκεφθείτε