UPDATE #NOW

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Impactalk.gr: Μαθήματα ζωής από τον σπουδαίο συνθέτη, πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο


22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Impactalk.gr: Μαθήματα ζωής από τον σπουδαίο συνθέτη, πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

Τον έχουμε δει στο πόντιουμ να καθοδηγεί ορχήστρες σε λυρικά κρεσέντα και το κοινό του σε ψυχική ανάταση. Με τη μουσική του έχουμε χορέψει, με τα τραγούδια του έχουμε συγκινηθεί. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο στις 26 Σεπτεμβρίου, ξετυλίγει αβίαστα τη ζωή του στο impactalk.gr και παραδίδει ανεκτίμητα μαθήματα ζωής, αφήνοντας ένα αποτύπωμα ανθρωπιάς, ήθους και υψηλής μουσικής ευφυίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης, σε μια σπάνια, προσωπική αφήγηση αναπολεί τη ζωή του από τις πρώτες εικόνες της Κατοχής μέχρι και το τελευταίο έργο του, γύρω από το Δημοτικό τραγούδι. Θυμάται τις καντάδες της γιαγιάς και την πρώτη απόπειρα να γράψει λαϊκή μουσική, περιγράφει τη διαδικασία της έμπνευσης και τον πανικό του λευκού πενταγράμμου και εξηγεί, γιατί η επιτυχία, δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Leaders Talk @impactalk.gr είναι:

- Ο άνθρωπος πίσω από τον μαέστρο
- Ο φίλος του Βασιλικού, του Πάγκαλου, του Δαμιανού, του Ακριθάκη, «των διαβασμένων»
- Ο συνθέτης που νιώθει πανικό μπροστά στο λευκό πεντάγραμμο
- Ο πατέρας που συγκινείται όταν μιλάει με λατρεία για τα δίδυμα παιδιά του
- Ο ηγέτης που παρακινεί με πάθος τους νέους να τραγουδούν, να παίζουν όργανο κι «όπου τους βγάλει»

Στο Impactalk.gr ηγέτες από όλο το φάσμα της σύγχρονης ζωής μοιράζονται μαθήματα ζωής, και γίνονται φάροι γνώσης και προσωπικής εξέλιξης για όλους όσοι οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον σε ατομικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επιχειρηματίες, συγγραφείς, επιστήμονες, συνθέτες, αθλητές, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι χαρίζουν απλόχερα στους συνδρομητές του impactalk.gr εμπειρίες και βιώματα με μόνο οδηγό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις περισσότερα μαθήματα ζωής από τον Σταύρο Ξαρχάκο και να μάθεις από τους καλύτερους, μπες στο impactalk.gr και γίνε συνδρομητής στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αξία της γνώσης και της ίδιας της ζωής.