UPDATE #NOW

Οι κρυφές ρυθμίσεις των iPhone που πρέπει να γνωρίζετε


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2021

iphone

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε το iPhone σας; Μάλλον λιγότερο από όσο πιστεύετε. Ναι, το βγάζετε από το κουτί και το χρησιμοποιείτε χωρίς καν να χρειαστείτε οδηγίες – υπάρχουν ωστόσο ορισμένες κρυφές ρυθμίσεις που αγνοείτε.

Αλλαγή της έντασης του φακού

Ο φακός στο πίσω μέρος της συσκευής είναι εξαιρετικά χρήσιμος, όμως όχι πάντα. Ορισμένες φορές, θέλουμε λιγότερο φως. Μπορούμε λοιπόν να το ρυθμίσουμε μέσω του Κέντρου Ελέγχου.

Εντοπισμός άχρηστων εφαρμογών

Θέλετε να κατεβάσετε κάτι από το App Store και δεν έχετε χώρο. Μπορείτε να διαγράψετε τις εφαρμογές που δε χρησιμοποιείτε συχνά, μέσω των ρυθμίσεων. Πηγαίνετε στον αποθηκευτικό χώρο και ενεργοποιήστε την επιλογή «Offload Unused Apps». Θα χαθούν όλες εκείνες που έχετε καιρό να κάνετε login.

Βρείτε γρηγορότερα τα emoji

Αφήστε το ατέλειωτο scrolling στο παρελθόν και βρείτε αμέσως το emoji που αναζητάτε. Μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε το όνομά του, και θα εμφανιστεί στις προτεινόμενες εκφράσεις δίπλα στις λέξεις.

Απενεργοποιήστε τα «διαβάστηκε»

Δε θέλετε να δει κανείς ότι διαβάσατε το μήνυμα που εδώ και ώρες αποφεύγετε; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε απλώς να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή και θα φαίνεται μόνο το «παραδόθηκε», κάθε φορά που οι άλλοι μπαίνουν στη συνομιλία σας.

Δείτε ακόμη: Κι όμως αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με smartphone

jenny.gr