UPDATE #NOW

Τι σχέση έχει ο Donald Trump με το Squid Game; Ο δημιουργός της σειράς δίνει την απάντηση


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Τι σχέση έχει ο Donald Trump με το Squid Game; Ο δημιουργός της σειράς δίνει την απάντηση
Τι σχέση έχει ο Donald Trump και το Squid Game; Ο δημιουργός της σειράς έχει την απάντηση

Το Squid Game είναι η κορεάτικη σειρά που κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες. Όλοι μιλούν για αυτή και θέλουν να μάθουν τα πάντα για τους πρωταγωνιστές, το σενάριο και φυσικά για την έμπνευση της σειράς.

Ο Hwang Dong-hyuk, δημιουργός της σειράς του Netflix έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη για να μιλήσει για την πρωτότυπη πλοκή ενώ αποκάλυψε κάτι που μάλλον κανείς δεν περίμενε: ότι ένας ρόλος έχει κοινά στοιχεία με τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής, τον Donald Trump.

Μάλιστα αναφέρει ότι μετά την οικονομική κρίση και την εκλογή του Trump στον Λευκό Οίκο σκέφτηκε ότι αυτή η σειρά πρέπει να βγει και να την δει ο κόσμος. Η σειρά παρουσιάζει 465 ανθρώπους που συμμετέχουν σε ένα σκληρό παιχνίδι, όπου ο νικητής θα κερδίσει 40 εκατομμύρια δολάρια. Όμως όσοι δεν τα καταφέρνουν, δολοφονούνται ή πεθαίνουν.

Θέλοντας να εξηγήσει την έμπνευση πίσω από τη σειρά, είπε ότι η κορεάτικη οικονομία είχε επηρεαστεί άσχημα και τα τελευταία δέκα χρόνια υπήρχαν πολλά προβλήματα. Τόσο η άνοδος των κρυπτονομισμάτων όσο και οι επενδύσεις τεχνολογικών εταιριών, άλλαξαν τη ζωή τους. Συμπλήρωσε ότι ο Donald Trump ήταν η έμπνευση για έναν από τους ρόλους της σειράς.

"Πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο μοιάζει με έναν από τους VIPs. Είναι σαν να παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι, όχι να κυβερνά μια χώρα, και να τρομοκρατεί τους ανθρώπους”.

Τέλος, δήλωσε ότι αυτή ήταν η κατάλληλή περίοδος για την προβολή της σειράς, γιατί αν παιζόταν πριν δέκα χρόνια μπορεί να μην είχε την ίδια επιτυχία. Δεν παραλείπει να αναφέρει ότι το Netflix είναι πλέον ένα πιο απελευθερωμένο σε τέτοια θέματα, και αυτό τον βοήθησε να μην περιοριστεί σε όσα θέλησε να παρουσιάσει μέσα από τη σειρά.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr