UPDATE #NOW

Τα tips που θα «απογειώσουν» τις food φωτογραφίες σας


16 Δεκεμβρίου 2021

Τα tips που θα «απογειώσουν» τις food φωτογραφίες σας
Το Instagram μου είναι γεμάτο από φωτογραφίες φαγητών και γλυκών που έχω εντοπίσει σε διάφορα μαγαζιά της πόλης (αλλά και εκτός συνόρων). 

Λίγο οι ανάγκες της δουλειάς, λίγο η λατρεία μου στο καλό φαγητό και λίγο οι αναβαθμίσεις στην κάμερα των smartphones, έχω φτάσει στο σημείο να αναζητώ την ιδανική γωνία λήψης για την τάρτα με φράουλες. Σαν αυτή που δοκίμασα πριν λίγες μέρες και που έγινε η αφορμή για να εγκαινιάσω το νέο μου Xiaomi 11T Pro. Το κινητό που συγκεντρώνει όλα όσα χρειαζόμουν. Εξαιρετική μπαταρία, κινηματογραφική κάμερα, διαδραστική οθόνη και ήχο, σαν να βρίσκεσαι σε σινεμά. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

jenny.gr

Φορτίζεις σε 17 λεπτά

Αν βιάζεσαι ή δεν έχεις πολύ χρόνο για να περιμένεις να φτάσει το κινητό σου στο 100%, το Xiaomi 11T Pro είναι το πρώτο smartphone της Xiaomu που κυκλοφόρησε παγκοσμίως με την τεχνολογία 120W Xiaomi HyperCharge. Μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, όπως η παράλληλη φόρτιση δύο διαύλων ταυτόχρονα και η εξαιρετική ασφάλεια της μπαταρίας, έχεις φουλ μπαταρία σε λίγο χρόνο και τη δυνατότητα για ολοήμερη χρήση χωρίς να αγχώνεσαι για τη διάρκεια ζωής του κινητού σου.

jenny.gr

Cinemagic κάμερα για επίδοξους σκηνοθέτες

Το Xiaomi 11T Pro διαθέτει μια ισχυρή τριπλή κάμερα με ευρυγώνιο προφίλ 108MP, 2x telemacro και ευρυγώνια κάμερα 120°. Επιπροσθέτως, το smartphone παρέχει εντυπωσιακές υπολογιστικές δυνατότητες φιλμογραφίας με λειτουργίες AI Cinema με ένα κλικ, εγγραφή 8K και HDR10+, επιτρέποντας σου να τραβάς πλάνα με την ίδια έξυπνη τεχνολογία ISO που υπάρχει στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

jenny.gr

Οθόνη με Dolby Vision και ήχος με Dolby Atmos

Και επειδή μιλάμε για κινηματογραφική υπερδύναμη, το αποτέλεσμα δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς μια εκπληκτική, ανθεκτική και διαδραστική οθόνη. Η επίπεδη οθόνη 6,67 ’’, FHD+ 120Hz AMOLED με βαθμολογία DisplayMate A+, είναι εξοπλισμένη με TrueColor, Dolby Vision® και HDR10+. Προβάλλει πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρώματα, διαθέτει 1000 νιτς μέγιστης φωτεινότητας, προσφέρει ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως 480Hz και προστατεύεται από το ισχυρότερο Gorilla® glass που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα - το Corning® Gorilla® Glass Victus™. Χάρη στο Dolby Vision® οι εικόνες αποκτούν πολύ πιο έντονα χρώματα, υπέροχη φωτεινότητα και πλούσια αντίθεση. Εξίσου σημαντικό είναι ότι τα μάτια προστατεύονται από τη λειτουργία True Display που προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία χρώματος ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος καθώς και το Reading Mode 3.0.

Το Xiaomi 11T Pro έχει επίσης και Dolby Atmos®, καθώς και ειδικά ηχεία με SOUND BY Harman Kardon προσφέροντας φυσικό και πλούσιο ήχο σε όλες τις κατηγορίες περιεχομένου όπως ταινίες, μουσική, podcasts και παιχνίδια.

jenny.gr
jenny.gr

Τα δύο νέα μοντέλα, Xiaomi 11T Pro και Xiaomi κυκλοφορούν σε 3 πανέμορφα χρώματα: Meteorite Gray, Moonlight White και Celestial Blue. Το Xiaomi 11T Pro κυκλοφορεί σε εκδόσεις 8GB+128GB, 8GB+256GB, με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης €649,90 και €699,90. Το Xiaomi 11T κυκλοφορεί επίσης στις εκδόσεις: 8GB+128GB και 8GB+256GB με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης €549,90 και €599,90 αντίστοιχα.

jenny.gr

Φωτογραφίες: Δώρα Δημητρίου

TAGS