UPDATE #NOW

5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας δώρο ένα στεγνωτήριο


6 Δεκεμβρίου 2021

5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας δώρο ένα στεγνωτήριο

Είτε είναι η πρώτη φορά που μετακομίζετε, είτε έχετε εξοικειωθεί πλήρως με τις ανάγκες του σπιτιού, όπως με την κουζίνα και το πλυντήριο ρούχων μαζί με τις αμέτρητες στοίβες που απλώνονται τρομακτικά μπροστά σας κάθε απόγευμα, είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε να κάνετε όσο πιο απλή γίνεται, την καθημερινότητα στον χώρο που αφιερώνετε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. 

Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα θέλαμε με ένα μαγικό κουμπί να εξαφανίζονταν όλες οι δουλειές του σπιτιού από μπροστά μας. Έτσι, στο τέλος κάθε ημέρας, θα μπορούσαμε να απολαμβάνουμε τα θεαματικά αποτελέσματα από τον καναπέ μας χωρίς να έχουμε καταβάλλει τον παραμικρό κόπο! Ωστόσο, αφού κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, μπορούμε να ανακαλύψουμε σωτήριες συσκευές, απολαμβάνοντας οφέλη αντίστοιχα με εκείνα που ονειρευόμαστε καιρό. 

Τι θα λέγατε να κάνετε ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα στον εαυτό σας ως επιβράβευση για όλα όσα φέρνετε εις πέρας με επιτυχία στο τέλος κάθε απαιτητικής ημέρας; Εάν έχετε ήδη αρχίσει να το επεξεργάζεστε σαν ιδέα, υπάρχουν πολλοί λόγοι, για τους οποίους αξίζει να πάρετε ένα στεγνωτήριο. Εγώ πάντως, αποφάσισα να κάνω αυτή τη λυτρωτική κίνηση, τώρα που έρχεται χειμώνας και το στέγνωμα των ρούχων μοιάζει με μαθηματική εξίσωση. Μετά από πολλή έρευνα, κατέληξα πως το ιδανικό στεγνωτήριο που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μου, είναι το Υβριδικό LG στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας.

Το δώρο αυτό μπορεί να απλοποιήσει σημαντικά τη ζωή σας και θα καταλάβετε το γιατί, διαβάζοντας τους πέντε παρακάτω λόγους: 

1. Προσφέρει υψηλή προστασία στα υφάσματα 

Εάν έχετε εμμονή όπως εγώ, με την προστασία των υφασμάτων σας, τα ρούχα σας θα φαίνονται κυριολεκτικά σαν καινούρια.

jenny.gr

H λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία, αποτρέπει το μάζεμα και τις φθορές, ενώ το ράφι στεγνώματος προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα υφάσματα. Είναι αυτό που θα σας λύσει τα χέρια και θα κάνει τα ρούχα σας να φαίνονται σαν να τα αγοράσατε μόλις!

2. Χωράει παντού 

Ναι, καλά διαβάσατε! Εάν δεν έχετε ιδιαίτερα μεγάλο σπίτι, τότε το συγκεκριμένο στεγνωτήριο μπορεί να τοποθετηθεί στην κυριολεξία, παντού. Δεν θα πιστεύετε πόσο βολικό είναι να το ενσωματώσετε στο σπίτι σας αφού μπορείτε να το βάλετε άνετα επάνω από το LG πλυντήριο, χάρη στο συνδετικό ράφι, στο οποίο μπορείτε και να ακουμπήσετε την λεκάνη με τα ρούχα. 

jenny.gr

3. Καταναλώνει λίγη ενέργεια

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην σκέφτεται τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας των συσκευών που έχει μέσα στο σπίτι του. Τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν εξαιρετική ενεργειακή κλάση και την αντλία θερμότητας DUAL Inverter Heat Pump που λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία, εξοικονομώντας ενέργεια και προσφέροντας ανώτερη φροντίδα στα ρούχα.

jenny.gr

4. Μειώνει δραστικά τα βακτήρια και τα αλλεργιογόνα από τα ρούχα

Η πανδημία έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη μείωσης των βακτηρίων από τη ζωή μας και μας έχει δημιουργήσει εμμονή με την καθαριότητα και την προστασία από τους ιούς. Το στεγνωτήριο LG μειώνει τα βακτήρια κατά 99,9%, χάρη στο πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών. Τα βακτήρια και τα ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, απομακρύνονται από τα υφάσματα των ρούχων σας, απομακρύνοντας μαζί κάθε φοβία από επάνω σας. 

jenny.gr

Μάλιστα, μετά από δοκιμή υπό την επίβλεψη της TUV SUD, βρέθηκε ότι το στεγνωτήριο ρούχων της LG μειώνει σε ποσοστό 99,9% τα βακτήρια (S. aureus, P. aeruginosa, and K. pneumoniae) στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών). 

5. Καθαρίζει το φίλτρο χωρίς να χρειάζετε να κάνετε τίποτα 

Αν σας τρομάζει ο καθαρισμός του φίλτρου από χνούδια και σκόνη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα χνούδια και η σκόνη στα κοινά στεγνωτήρια εμποδίζουν την κυκλοφορία του αέρα, αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

jenny.gr

Τα στεγνωτήρια της LG διαθέτουν τον αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Τι σημαίνει αυτό; Τα χνούδια και η σκόνη αφαιρούνται αυτόματα, χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. 

Γι' αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους που θα ανακαλύπτετε καθημερινά, το στεγνωτήριο LG είναι η συσκευή που μεταμορφώνει καθημερινά την καθημερινότητα, φροντίζοντας εσάς και τα ρούχα σας, χωρίς να απαιτεί την παραμικρή κούραση και προσπάθεια από εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποδεσμεύσει μεγάλο μέρος του χρόνου σας και αν θέλετε να διαπιστώσετε μόνες σας τα οφέλη του, είναι σημαντικό να ξέρετε πως δεν πρόκειται να απογοητεύσει καμία ανάγκη σας.