UPDATE #NOW

Ο Harry Styles μπαίνει στο σύμπαν της Marvel ως αδερφός του Thanos, Eros στην πιο άκυρη είδηση της ημέρας


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2021

Ο Harry Styles μπαίνει στο σύμπαν της Marvel ως αδερφός του Thanos, Eros στην πιο άκυρη είδηση της ημέρας

Ενώ περιμένουμε ήδη τα δύο επόμενα projects του Harry Styles, μόλις μάθαμε ότι θα επιστρέψει (και) ως ο αδερφός του Thanos στην επόμενη ταινία της παρέας των Eternals. 

Αν και δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για το τι θα ακολουθήσει, αποκαλύφθηκε στην πρεμιέρα των "The Eternals" ότι ο 27χρονος ηθοποιός θα είναι ο Eros. Εμφανίστηκε σε μία από τις σκηνές που βλέπουμε στο τέλος, μετά τα credits και δεν έχουμε παρά να το διαπιστώσουμε στις 5 Νοεμβρίου, στις κινηματογραφικές αίθουσες. Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με τα comics της Marvel, ο Eros είναι «ένας Eternal που αγαπά τη ζωή, την περιπέτεια και το ρομάντζο, έχοντας το παρατσούκλι «ο κλέφτης των καρδιών».

Στο πρωτότυπο κόμικ, ο Eros ήταν ο μικρότερος γιος των Eternals, A'Lars και Sui-San. «Γεννήθηκε με την ικανότητα να διεγείρει την απόλαυση στους άλλους. Αυτή η δύναμη δεν έχει επίδραση στον μεγάλο του αδερφό, Thanos, ο οποίος γεννήθηκε με το σύνδρομο της αντικοινωνικότητας και αηδιάζει με την παρουσία των συνανθρώπων του. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν θα επιστρέψει ο Josh Brolin στον ρόλο του Thanos, τον οποίο είδαμε στις δύο τελευταίες ταινίες των Avengers.

Αν κάτι μπορούμε να πούμε για τον Styles, είναι ότι γνωρίζει από απόλαυση. Το απέδειξε και με το τραγούδι "Watermelon Sugar High", οι στίχοι του οποίου μιλούν για τον γυναικείο οργασμό. Και χίλια μπράβο για αυτό.

Αυτή είναι μάλλον η χρονιά του, σε όλα τα επίπεδα. Ακολουθεί η ταινία της (συντρόφου του) Olivia Wilde, "Don't Worry Darling" και το "My Policeman", όπου συμπρωταγωνιστεί με την Emma Corin, την οποία λατρέψαμε ως νέα Diana στο The Crown.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/Harrystyles