UPDATE #NOW

Ο Elon Musk ίσως γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου, χάρη στα ταξιδάκια στο διάστημα


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2021

Ο Elon Musk ίσως γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου, χάρη στα ταξιδάκια στο διάστημα

Νομίζαμε πως έκανε rave πάρτι για να ξεπεράσει τον χωρισμό του. Λέγαμε ότι κάλεσε 9 χιλιάδες άτομα για να δείξει στην Grimes ότι δεν τον ενδιαφέρει. Τελικά, βρήκε άλλον τρόπο να της τραβήξει την προσοχή - ειδικά τώρα που θέλει να του πάρει το διάστημα. Ο Elon Musk μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος της ιστορίας.

Αναλυτές της Morgan Stanley προβλέπουν ότι ο Musk, ο οποίος πλούτισε (κυρίως) χάρη στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, μπορεί να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα από τη SpaceX. Ο Adam Jonas, συγκεκριμένα, δήλωσε ότι η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 «δοκιμάζει κάθε προϋπάρχουσα έννοια του τι είναι δυνατό και τι όχι, όσον αφορά σε ρουκέτες, οχήματα και υποστηρικτικές δομές».

«Περισσότεροι από ένας πελάτες μας θεωρούν ότι ο Elon Musk θα γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος… Κι όχι χάρη στην Tesla. Άλλοι έχουν πει ότι η SpaceX έχει τη δυνατότητα να γίνει η εταιρεία με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο – σε κάθε χώρο», πρόσθεσε.

«Όπως το έθεσε ένας από εκείνους, “το να μιλάς για το διάστημα πριν καν φτιάξεις διαστημόπλοιο, είναι σαν να μιλάς για το Internet πριν την Google”».
Ο Jonas υπολογίζει ότι οι ρουκέτες της SpaceX θα μπορέσουν να μεταφέρουν ανθρώπους στη Σελήνη και τον Άρη, αλλά και τις προσδοκίες των επενδυτών στα ουράνια.

jenny.gr