UPDATE #NOW

Στο Sex and the City την ψάχναμε, στο How I Met Your Father θα τη βρούμε: Η Kim Cattrall επιστρέφει


Κλέλια Φατούρου

8 Νοεμβρίου 2021

Στο Sex and the City την ψάχναμε, στο How I Met Your Father θα τη βρούμε: Η Kim Cattrall επιστρέφει

Η απουσία της Samantha Jones από το reboot του Sex and the City είναι ηχηρή, χωρίς καν να έχει ξεκινήσει η σειρά. 

Ξέραμε ότι η Kim Cattrall δεν σκόπευε να επιστρέψει στην παρέα του And Just Like That και έχει δηλώσει ότι δεν περνούσε και πολύ καλά με τη Sarah Jessica Parker. Η νέα σειρά θα αποτελείται ναι μεν από τις 3 κεντρικές ηρωίδες, αλλά θα εμπλουτιστεί και με νέους χαρακτήρες, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα είναι περισσότερο προσαρμοσμένοι στο σήμερα. 

Ταυτόχρονα, ξέραμε ότι η σειρά των 10 κύκλων, How I Met Your Mother αποκτά sequel και θα μετονομαστεί σε How I Met Your Father. Η νέα version θα έχει ως κεντρικό πρόσωπο τη Hillary Duff, η οποία θα διηγείται στον γιο της πώς γνώρισε τον πατέρα του. Όπως έκανε και ο Ted Mosby με τα δικά του παιδιά στην original σειρά.

Αυτή τη φορά το παρελθόν θα είναι το 2021 και η Sophie με την παρέα της ανακαλύπτουν τι θέλουν από τη ζωή τους, ζουν τους έρωτές του και εξερευνούν τις επιλογές τους. Αν αναρωτιέστε για την Cattrall, θα υποδυθεί τη Sophie σε μεγαλύτερη ηλικία, και μόλις υπέγραψε με το Hulu, την πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει τη σειρά, επιβεβαιώνοντάς το μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Το cast συμπληρώνουν οι: Chris Lowell, Tom Ainsley, Tien Tran, Francia Raisa και Suraj Sharma.

Η Kim Cattrall μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας About My Father, που βασίζεται στη ζωή του κωμικού stand-up Sebastian Maniscalco, που θα υποδυθεί ο Robert DeNiro. Η Cattrall υποδύεται μία αμερικανίδα γερουσιάστρια. Όσο για τη μικρή οθόνη, την είδαμε το 2020, στη δραματική σειρά Filthy Rich, στη σουηδική Modus αλλά και στο Tell Me A Story του CBS.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram/Kimcattrall