CELEBRITIES

And Just Like That, το iconic διαμέρισμα της Carrie είναι πλέον στο Airbnb


4 Νοεμβρίου 2021

And Just Like That, το iconic διαμέρισμα της Carrie είναι πλέον στο Airbnb

Είναι ένα από τα διαμερίσματα που θα θέλαμε να είχαμε επισκεφθεί χθες.

Ο εντυπωσιακός προσωπικός χώρος της Carrie Bradshaw του Sex and the City με τους πληθωρικούς χώρους, τις τεράστιες ντουλάπες και τα αναρίθμητα σύνολα και γοβάκια που ευχόμασταν όλα αυτά τα χρόνια να δοκιμάσουμε, νοικιάζεται στο Airbnb και αυτό, όπως καταλάβατε, σημαίνει ότι θα μπορείτε να μείνετε εκεί και να βυθιστείτε στον ρόλο και τις ανέσεις της αγαπημένης πρωταγωνίστριας. 

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι θα μπορέσετε να περπατήσετε στους διαδρόμους που μιλούσε με τις ώρες στο τηλέφωνο με τις κολλητές της, αντιγράφοντας μερικές από τις ωραιότερες και πιο επικές σκηνές της σειράς. Η Airbnb εν όψει της κυκλοφορίας του Sex and the City που λέγεται πλέον And Just Like That, δημιούργησε ένα διαμέρισμα που είναι πανομοιότυπο με το λατρεμένο διαμέρισμα της Carrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για το διαμέρισμα στο USA Today: «Το κοινό με ρωτούσε πάντα τι θυμάμαι από εκείνο το διαμέρισμα και αυτό που θυμάμαι, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους πέρασα χρόνο εκεί. Είμαι σίγουρη πως όποιος έρθει με κάποιον φίλο του, θα έχει τη δική του εμπειρία στο διαμέρισμα και θα αποκτήσουν παρόμοιες, όμορφες αναμνήσεις». 

H Sarah Jessica Parker θα βρίσκεται εικονικά εκεί για να σας υποδεχτεί και να ξαναμπεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο που λατρέψατε. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα ασύρματο τηλέφωνο από τη δεκαετία του 2000 για να παρακολουθείτε τις κλήσεις σας και μια δερμάτινη πολυθρόνα! Τα άτομα που θα μπουν μέσα, θα έχουν τη δυνατότητα να πιουν cosmopolitans, θα μπορέσουν να προσποιηθούν ότι έχουν καθυστερήσει στην προθεσμία της στήλης τους και να παίζουν με το φορητό υπολογιστή της Carrie ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα πολυπόθητα ρούχα και σύνολα της star. 

Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν παράλληλα, μαθήματα styling και μια φωτογράφιση, και μπορούν να δοκιμάσουν κάποια συγκεκριμένα ρούχα, όπως την tutu Patricia Field από τους τίτλους έναρξης, αλλά και από άλλες εμφανίσεις όπως «το γυμνό φόρεμα» κι ένα ζευγάρι στιλέτο της συλλογής SJP.

Η Airbnb νοικιάζει την ιδιοκτησία  Upper East Side για δύο άτομα, διαμονή μίας διανυκτέρευσης στις 12 και 13 Νοεμβρίου, που θα κοστίζει 23 δολάρια τη βραδιά, για να προωθήσει την επανεκκίνηση 10 επεισοδίων του HBO Max του SATC, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Η κράτηση ανοίγει το μεσημέρι της Δευτέρας για έως δύο επισκέπτες οπότε ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία αν ήταν όνειρο ζωής να μπείτε στο θρυλικό διαμέρισμα και να ζήσετε όπως ακριβώς η Carrie! 

Δείτε ακόμη: Carrie Bradshaw: 9 αξέχαστα στιλ στο Sex and the City 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.