UPDATE #NOW

Η Blake Lively σκηνοθετεί το videoclip της Taylor Swift για τον πρώην της (ναι, ΑΥΤΟΝ τον πρώην)


Κλέλια Φατούρου

15 Νοεμβρίου 2021

Η Blake Lively σκηνοθετεί το videoclip της Taylor Swift για τον πρώην της (ναι, ΑΥΤΟΝ τον πρώην)

Η Taylor Swift ηχογράφησε ξανά το album Red για να ανακτήσει τα πνευματικά δικαιώματα που της έκλεψε η πρώην δισκογραφική εταιρία της.

Ξέρουμε ότι η Taylor Swift κινείται πάντα σε πολύ προσωπικά μονοπάτια και οι στίχοι περιγράφουν πολύ συγκεκριμένα περιστατικά από τις ερωτικές της ιστορίες (hey Adele). Το Red γράφτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου για τον ηθοποιό Jake Gyllenhaal, με τον οποίο είχε μία τρίμηνη σχέση. Μετά από την επαναφορά του Red, λογικά θα έχει κλειστεί στο σπίτι του.

«Ο πρώην που φοβάται ότι δεν είναι στη μόδα, που φοβάται μην γεράσει και που έχει βιολογικά παπούτσια αλλά και έναν καναπέ που κοστίζει ένα εκατομμύριο». Και συνεχίζει τραγουδώντας ότι «Στοιχηματίζω ότι με σκέφτεσαι όταν λες ω Θεέ μου, είναι τρελή, έγραψε ένα τραγούδι για εμένα».

Αυτό που δεν περιμέναμε, ωστόσο, είναι ότι η Blake Lively θα σκηνοθετήσει ένα από τα κομμάτια της κολλητής της Taylor Swift, πραγματοποιώντας έτσι το σκηνοθετικό ντεμπούτο. Το τραγούδι I Bet You Think About Me είναι αυτό ακριβώς που αναφέραμε πριν λίγο και το κλιπ του κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Η Taylor μας ενημέρωσε με ένα μικρό preview στο Twitter, ανακοινώνοντας στους fans ότι θα συνεργαστεί επιτέλους με «την υπέροχη, γενναία και αστεία Blake Lively».

Η σχέση που συνδέει τις δύο γυναίκες είναι πλέον οικογενειακή, με την Taylor να έχει χρησιμοποιήσει τη φωνή της κόρης της Blake, James, στο intro του τραγουδιού Gorgeous (2017) ενώ η τραγουδίστρια έχει δώσει τα ονόματα των 3 παιδιών του ζευγαριού στο τραγούδι Betty. Η Lively είχε μιλήσει στο παρελθόν για την ανάγκη της να σκηνοθετήσει, αλλά τότε δεν ήταν ακόμη έτοιμη. Και τώρα έχουμε μία power συνεργασία δύο γυναικών που λένε τα πράγματα με το όνομά τους (και όλες τις λεπτομέρειες).

Να πούμε φυσικά ότι η Taylor έκανε ήδη την αρχή με ένα 10λεπτο τραγούδι All Too Well, που παρουσίασε στο Saturday Night Live. Μπροστά, εκείνη με την κιθάρα της και πίσω το επίσημο βιντεοκλίπ με τους Dylan O'Brien και Sadie Sink να υποδύονται τον Gyllenhaal και την ίδια, ενώ επισκέπτονται το σπίτι της επίσης διάσημης αδερφής του, Maggie. Οι στίχοι έχουν πόνο, θυμό και (φυσικά) πολύ συγκεκριμένες αναφορές σε πρόσωπα.

Εδώ το live στο SNL:

Και εδώ το short film για το κομμάτι: