AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Πέτρος Φιλιππίδης: Το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη - «Αμετανόητος για τις πράξεις του»


15 Νοεμβρίου 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη - «Αμετανόητος για τις πράξεις του»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 και δύο απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014, έχει ξεκινήσει. Η Realnews αποκάλυψε το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο υιοθετεί την πρόταση της εισαγγελέως, ενώ ταυτόχρονα απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του γνωστού ηθοποιού, που από τον περασμένο Ιούλιο κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

Αντιθέτως, το βούλευμα αποδέχεται τα όσα καταγγέλλουν οι παθούσες. «Περιγράφουν με λεπτομέρειες και με ακρίβεια τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα. Πρόκειται, δηλαδή, για βιωματικές αφηγήσεις και όχι για φανταστικά γεγονότα. Εξάλλου, τα όσα καταγγέλλουν οι παθούσες επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων…», σημειώνεται στο βούλευμα για τις καταγγέλλουσες.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr