UPDATE #NOW

Boris Johnson: Αποθέωσε την Πέππα το Γουρουνάκι και ξέχασε τα λόγια του σε ομιλία


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2021

Boris Johnson: Αποθέωσε την Πέππα το Γουρουνάκι και ξέχασε τα λόγια του σε ομιλία
Ο Boris Johnson τα έκανε... θάλασσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Σύνδεσμο Βρετανών Βιομηχάνων αφού έχασε τα χαρτιά του ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που έκανε στο πάρκο που είναι αφιερωμένο στην «Πέππα το Γουρουνάκι».

Ο Boris Johnson τα έκανε... θάλασσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Σύνδεσμο Βρετανών Βιομηχάνων αφού έχασε τα χαρτιά του ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που έκανε στο πάρκο που είναι αφιερωμένο στην «Πέππα το Γουρουνάκι».

O Boris johnson τα έκανε... θάλασσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Σύνδεσμο Βρετανών Βιομηχάνων αφού έχασε τα χαρτιά του ενώ αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που έκανε στο πάρκο που είναι αφιερωμένο στην «Πέππα το Γουρουνάκι», ρωτώντας τους παρευρισκόμενους αν το έχουν δει και οι ίδιοι από κοντά.

Αφού περιέγραψε τα... άλματα που έχουν γίνει στη βιομηχανία κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο Μπόρις Τζόνσον σώπασε. Άρχισε να κοιτάζει τα χαρτιά του και να τα ψάχνει ζητώντας τη... συγχώρεση του κοινού. 25 δευτερόλεπτα αργότερα βρήκε το χαρτί που έψαχνε για να συνεχίσει την ομιλία του. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.