UPDATE #NOW

Δεκέμβριος στο Netflix και cocooning με 15 ολοκαίνουριες ταινίες και 4 ντοκιμαντέρ


Κλέλια Φατούρου

4 Δεκεμβρίου 2021

Δεκέμβριος στο Netflix και cocooning με 15 ολοκαίνουριες ταινίες και 4 ντοκιμαντέρ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου είναι γεγονός και κηρύσσουμε την έναρξη των γιορτών με ένα cosy διήμερο στον καναπέ, παρέα με Netflix.

Ο Δεκέμβριος μπαίνει απόλυτα στο κλίμα των γιορτών και το Netflix φέρνει στις οθόνες μας πλούσιο υλικό, που δεν θα είναι μόνο γιορτινό. Ας αφήσουμε τα λόγια και ας πάμε να δούμε τις 15 ολοκαίνουριες ταινίες και τα 4 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ που έρχονται τον τελευταίο μήνα του χρόνου.

Η Εξουσία του Σκύλου

Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά. 1η Δεκεμβρίου.

Εντελώς single

Στο πατρικό για τα Χριστούγεννα, ο Πίτερ ζητά από τον κολλητό του να το παίξει το αγόρι του, αλλά σχέδιο και συναισθήματα αλλάζουν, όταν οι δικοί του του κάνουν προξενιό. Από τις 2 Δεκεμβρίου.

Mixtape

Το 1999, η 12χρονη Μπέβερλι βρίσκει μία χαλασμένη κασέτα των νεκρών γονιών της κι αρχίζει να ψάχνει τα τραγούδια, μαθαίνοντας περισσότερα για τη μαμά και τον μπαμπά της. Διαθέσιμο στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο Ντάβιντ και τα Ξωτικά

 

Ένα εξαντλημένο από τη δουλειά ξωτικό βγαίνει στον έξω κόσμο και προσπαθεί να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων με τη βοήθεια ενός νέου μικρού φίλου. 6 Δεκεμβρίου.

Δύο

Δύο άγνωστοι ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι ραμμένοι μαζί από την κοιλιά, ενώ σοκάρονται ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνουν ποιος ευθύνεται για αυτό το φρικτό μαρτύριο. Στις 10 Δεκεμβρίου.

Πάνω στο Καλύτερο Ξανά

Αφού χωρίζει με τον άντρα των ονείρων της, η Μάρτα ερωτεύεται έναν καλλιτέχνη. Η ζωή όμως επιφυλάσσει μερικές ανατροπές για την άρρωστη κοπέλα και τους φίλους της. Από τις 10 Δεκεμβρίου.

Επιστροφή στη Φύση

Παρόλο που μπορεί να μοιάζουν επικίνδυνα, αυτά τα παρεξηγημένα πλάσματα έχουν χρυσή καρδιά- και σπάνε τα δεσμά της αιχμαλωσίας για να βρουν ένα σπίτι. 10 Δεκεμβρίου.

Ασυγχώρητη

Μια γυναίκα που καταδικάστηκε για φόνο βγαίνει από τη φυλακή σε μια κοινωνία που δεν τη συγχωρεί και ψάχνει τη μικρή της αδελφή που αναγκάστηκε κάποτε να εγκαταλείψει. Από τις 10 Δεκεμβρίου.

The Hand of God

Το '80 στη Νάπολη, ο νεαρός Φαμπιέτο κυνηγά το πάθος του για την μπάλα, καθώς μία οικογενειακή τραγωδία χαράσσει το αβέβαιο αλλά πολλά υποσχόμενο μέλλον του στο σινεμά. 15 Δεκεμβρίου.

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια: Τα Φώτα της Πόλης

Έναν χρόνο αφότου ρίζωσε ο έρωτάς της, η Κάλι και ο Τζόσεφ αφήνουν το ράντσο για μία οικογενειακή επιχείρηση στο Σαν Φρανσίσκο- με την προοπτική να φάμε κουφέτα. Στις 16 Δεκεμβρίου.

Η Βικτόρια και το Μυστήριο

 

Ύστερα από τον θάνατο της μαμάς της, ένα κορίτσι και ο μπαμπάς της μετακομίζουν στο άγριο και όμορφο Καντάλ. Μπορεί ένα ξεχωριστό πλάσμα να τη θεραπεύσει; Αληθινή ιστορία. Θα το δούμε στις 24 Δεκεμβρίου.

1.000 χιλιόμετρα ως τα Χριστούγεννα

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, μια ρομαντική κωμωδία και ένας άντρας γύρω στα 30 που μαθαίνει- απρόθυμα- να αφήνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να τον παρασύρει. 24 Δεκεμβρίου.

Μην Κοιτάτε Πάνω

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Η αντίδραση του αφηρημένου κόσμου: καλά... 24 Δεκεμβρίου.

Η Χίλντα και ο Βασιλιάς του Βουνού

Όταν η Χίλντα ξυπνά στο σώμα ενός τρολ, πρέπει να φανεί ξύπνια και θαρραλέα για να επιστρέψει σπίτι, να ξαναγίνει άνθρωπος- και να σώσει την πόλη του Τρόλμπεργκ. Από τις 30 Δεκεμβρίου.

Ατρόμητες Φώκιες

Μια ατρόμητη φώκια, ο Κουίν, φτιάχνει μια ομάδα από αουτσάιντερ και μαζί αντιμετωπίζουν αμείλικτους καρχαρίες με κοφτερά δόντια για να πάρουν πίσω τη θάλασσα.

4 πρωτότυπα ντοκιμαντέρ

Voir: Η Ματιά του Δημιουργού

Μέσα από αυτή τη συλλογή, λάτρεις του σινεμά ερευνούν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους μπέρδεψαν, τους δυσκόλεψαν και τους άλλαξαν για πάντα. 6 Δεκεμβρίου.

Puff: Θαύματα του Κοραλλιογενούς Υφάλου

Ένα μικρό μπαλονόψαρο ταξιδεύει σε έναν θαυμαστό, μικροσκοπικό κόσμο γεμάτο φανταστικά πλάσματα, αναζητώντας ένα σπίτι στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο. Στις 16 Δεκεμβρίου.

Ιστορίες μιας Γενιάς με τον Πάπα Φραγκίσκο: Σειρά μίας σεζόν

Ο Πάπας Φραγκίσκος μαζί με άντρες και γυναίκες από όλο τον κόσμο, 70 και άνω- γνωστούς και άγνωστους- μοιράζονται ιστορίες τους με νεαρούς σκηνοθέτες.

Στη Σκηνή του Εγκλήματος: Ο Δολοφόνος της Times Sqυare

Ο νέος κύκλος της σειράς ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πώς σύγχρονα εγκλήματα μας μεταφέρουν με ανατριχιαστικό τρόπο σε στοιχειωμένες ιστορικές τοποθεσίες. Συντονιστείτε τα Χριστούγεννα.