UPDATE #NOW

Μπήκε ο Δεκέμβριος και 15 σειρές καταφτάνουν στο Netflix


Κλέλια Φατούρου

1 Δεκεμβρίου 2021

Μπήκε ο Δεκέμβριος και 15 σειρές καταφτάνουν στο Netflix

Ο Δεκέμβριος μπήκε επιτέλους και μετράμε επισήμως αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. 

Αλλά για να αποκτήσει το countdown ενδιαφέρον, σημειώνουμε τις ολοκαίνουριες σειρές του Netflix, αλλά και εκείνες που επιστρέφουν με νέο κύκλο. Τι Emily in Paris, τι Cobra Kai, τι Elite. Κάνουμε σεφτέ με τις σειρές και σύντομα έρχονται και οι ταινίες του Δεκεμβρίου. Stay tuned.

Χαμένοι στο Διάστημα: Σεζόν 3

    

Στην επική τελευταία σεζόν, το ένστικτο επιβίωσης των Ρόμπινσον κυριαρχεί, καθώς αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ. Από 1η Δεκεμβρίου.

Κογιότ    

jenny.gr

Μια δεμένη παρέα θερινών κατασκηνωτών βρίσκει διαμάντια στο δάσος, πυροδοτώντας μια ξέφρενη περιπέτεια που δοκιμάζει τη φιλία τους και θέτει τη ζωή τους σε κίνδυνο. 2 Δεκεμβρίου.

La Casa de Papel: Part 5 Vol 2    

Ο ετοιμοπόλεμος Καθηγητής ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα. Στις 3 Δεκεμβρίου.

Τιτάνες: Σεζόν 3

Καθώς προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι, οι Τιτάνες βασανίζονται από τον Ρεντ Χουντ, μια μυστηριώδη νέα απειλή που θέλει να καταστρέψει μια για πάντα το Γκόθαμ Σίτι. 8 Δεκεμβρίου.

Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe    

jenny.gr

Καθώς η Καγιετάνα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρώην της, με τη βοήθεια του νέου της φίλου Φελίπε, ο πρίγκιπας επανεμφανίζεται στη ζωή της. Διαθέσιμο στις 15 Δεκεμβρίου.

The Witcher: Season 2    

jenny.gr

Η επική σειρά με τέρατα, μαγεία και θέμα τη μοίρα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. 17 Δεκεμβρίου.

Συνέβη στο Όσλο    

jenny.gr

Με φόντο το 1993, όταν υπογράφηκαν οι Συμφωνίες του Όσλο, αυτό το θρίλερ έχει κεντρικό θέμα ένα αλλόκοτο έγκλημα που επέφερε πολύ μεγάλες επιπτώσεις. Θα το δούμε στις 19 Δεκεμβρίου.

Elite Short Stories: Samuel Omar

jenny.gr

Ο Σαμουέλ κινδυνεύει με έξωση από το πατρικό του, αλλά ο Όμαρ έχει μια δελεαστική ιδέα για να συγκεντρώσει χρήματα. 20 Δεκεμβρίου.

Emily in Paris: Season 2

Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες. Έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου.    

Elite Short Stories: Patrick

jenny.gr

Το ταξίδι του Πάτρικ σε ένα σπιτάκι στο δάσος για τα Χριστούγεννα έχει απροσδόκητα αλλά σημαντικά αποτελέσματα. 23 Δεκεμβρίου.

Άνθρωποι με Άγχος   

Ένας παρ' ολίγον ληστής κλειδώνεται σε ένα σπίτι μαζί με έναν μεσίτη, δύο εθισμένους στο IKEA, μια έγκυο, έναν δισεκατομμυριούχο με τάσεις αυτοκτονίας κι ένα κουνέλι. Από τις 29 Δεκεμβρίου.

Kitz    

Θέλοντας να εκδικηθεί το κορίτσι που θεωρεί ότι ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της, μια 19χρονη σερβιτόρα μπαίνει στον φανταχτερό κόσμο μιας παρέας πλούσιων εφήβων. 30 Δεκεμβρίου.

Queer Eye: Season 6    

    

Το βραβευμένο με Emmy ριάλιτι επιστρέφει για έκτη σεζόν, Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Ένοχο Παρελθόν    

jenny.gr

Ένα νέο μυστήριο από τον Χάρλαν Κομπέν που, όπως πάντα, συνδυάζει δυσνόητη ίντριγκα, δράμα σαπουνόπερας και αποκάλυψη μυστικών. 31 Δεκεμβρίου.

Cobra Kai: Σεζόν 4    

Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών "Καράτε Κιντ". Στις 31 Δεκεμβρίου.