ΖΩΔΙΑ

Πώς να στολίσετε για τα χριστούγεννα, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2021

Πώς να στολίσετε για τα χριστούγεννα, σύμφωνα με το ζώδιό σας
It's the most wonderful time of the year! Και εάν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει τους στολισμούς, ήρθε η ώρα να το κάνετε, ξεκινώντας από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή βάζοντας τις πρώτες πινελιές στον προσωπικό σας χώρο. 

It's the most wonderful time of the year! Και εάν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει τους στολισμούς, ήρθε η ώρα να το κάνετε, ξεκινώντας από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ή βάζοντας τις πρώτες πινελιές στον προσωπικό σας χώρο για να τον ζεστάνετε. 

 Εάν φέτος δεν έχετε μπει σε γιορτινό mood ή αμφιταλαντεύεστε σχετικά με το πώς να στολίσετε το σπίτι σας, τα άστρα σάς έχουν την απάντηση. 

Κριός: Εστιάστε σε πολύχρωμα κεριά

Δύο λέξεις χρειάζεται να εμπεδώσετε εσείς, οι Κριοί. Κόψτε ταχύτητα γιατί έχετε πάρει φόρα και στο τέλος θα βρεθείτε με γιρλάντες γύρω από τον εαυτό σας. Έχετε φοβερές ιδέες διακόσμησης και σίγουρα μέσα στο σπίτι σας ταιριάζουν ιδανικά, πολύχρωμα κεριά ή πολλά φώτα LED για να δημιουργήσετε την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα. 

Ταύρος: Αρωματίστε μοναδικά τον χώρο σας

Αν αγαπάτε κάτι εσείς, οι Ταύροι, αυτό είναι τα υλικά αγαθά. Λατρεύετε να δημιουργείτε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, επενδύοντας σε πράγματα που κοστίζουν αλλά αξίζουν, σύμφωνα με τη γνώμη σας. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε με βάση το ζώδιό σας, είναι να πάρετε τα αγαπημένα σας fragrance diffusers και να αρωματίσετε τον χώρο σας. 

Δίδυμοι: Βάλτε στο παιχνίδι τα αγαπημένα σας επιτραπέζια

Εσείς, οι Δίδυμοι ως γνωστόν, το παρακάνετε με τις διακοσμήσεις. Όπως και με την επικοινωνία. Στολίζετε τα πάντα και λατρεύετε τα παιχνίδια, κυρίως τα επιτραπέζια. Μπορείτε λοιπόν, φέτος να πειραματιστείτε λίγο παραπάνω με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, διακοσμώντας σε αγαπημένες γωνιές του σπιτιού σας και μερικά από τα αγαπημένα σας επιτραπέζια. Έτσι, θα μπορείτε να τα βλέπετε συνέχεια και όποτε θέλετε, να τα βγάζετε και να τα παίζετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Καρκίνος: Βάλτε σε κορνίζες αναμνηστικές φωτογραφίες

Κάθε Χριστούγεννα χτίζονται και από διαφορετικές αναμνήσεις. Εσείς οι Καρκίνοι αναπολείτε συχνά το παρελθόν γι' αυτό μπορείτε φέτος να βάλετε σε κορνίζες φωτογραφίες από προηγούμενες σας διακοπές που θα δώσουν νοσταλγικό τόνο στον χώρο σας. 

Λέων: Κάντε κάτι κραυγαλέο

Είστε γενναιόδωροι από τη φύση σας και σας αρέσουν οι υπερβολές. Γι' αυτό φέτος δώστε τον καλύτερο σας εαυτό στη διακόσμηση του σπιτιού σας και δημιουργήστε φανταχτερές διακοσμήσεις. Όταν διαμορφώσετε τον χώρο σας, όλα θα μοιάζουν μαγικά και όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί. 

Παρθένος: Δημιουργήσετε με πολλή πρασινάδα

Λατρεύετε τη φύση και αν μπορούσατε να τη μεταφέρετε στον χώρο σας, θα το κάνατε με πολλή χαρά. Βάλτε το πράσινο μέσα σε κάθε κατασκευή που θα κάνετε και στολίστε περισσότερα από ένα, χριστουγεννικάτικα δέντρα μέσα στο σπίτι σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Ζυγός: Παίξτε με έργα τέχνης

Σας αρέσει πολύ το όμορφο και η συμμετρία οπότε οτιδήποτε έχει να κάνει με αρχιτεκτονική, το λατρεύετε. Τα φετινά Χριστούγεννα στολίστε το σπίτι σας, βάζοντας μερικά αγαπημένα έργα τέχνης στον τοίχο ενώ ολόγυρα τοποθετήστε στολίδια και αντικείμενα που σας αρέσουν στον ίδιο βαθμό. 

Σκορπιός: Φτιάξτε πολλά σοκολατένια γλυκίσματα

Δημιουργήστε μπάλες και μπισκότα από σοκολάτα. Οι λαχταριστές σας κατασκευές θα τρελάνουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες ενώ πρώτα από όλα εσάς που θα μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο εργαστήριο σοκολάτας.

Τοξότης: Βάλτε glitter παντού

Είστε οι πιο φωτεινοί και αισιόδοξοι του ζωδιακού γι' αυτό βάλτε τα δυνατά σας στις κατασκευές με giltter καθώς λατρεύετε οτιδήποτε είναι με χρυσόσκονη και πολλή γιρλάντα. Εμπνεστείτε από DIY διακοσμήσεις και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. 

Αιγόκερως: Φωταγωγήστε όλους τους χώρους

Λατρεύετε οτιδήποτε είναι φωτεινό οπότε τα λαμπιόνια είναι το αγαπημένο σας κομμάτι που σας βάζει κατευθείαν σε mood Χριστουγέννων. Απλώστε στο πάτωμα όλα τα φωτάκια και ο χώρος σας αμέσως θα μεταμορφωθεί και θα σκορπίσει παντού μαγεία. 

Υδροχόος: Βάλτε τις πιο ζεστές πινελιές σας

Θέλετε οι καλεσμένοι σας να νιώθουν άνετα και ασφαλείς. Οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό τοπίο, βάζοντας τόνους γενναιοδωρίας και ζεστασιάς σε κάθε σας κατασκευή. Πάρτε αρωματικά sticks και δημιουργήστε τα πιο ευφάνταστα κεριά όπως και τις πιο πρωτότυπες κατασκευές που θα φιλοξενούνται κάθε χρόνο στο σπίτι σας.

Ιχθείς: Δημιουργήστε θεματικά δωμάτια

Ναι, μόνο εσείς το μπορείτε αφού είστε από τους πιο ρομαντικούς του ζωδιακού! Δημιουργήστε χώρους έτοιμους να εισχωρήσει μέσα τους ο Άγιος Βασίλης και αξιοποιήστε όλη σας τη φαντασία για να πετύχετε ένα από τα πιο ονειρεμένα σκηνικά της πιο αγαπημένης εποχής του χρόνου. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.