UPDATE #NOW

Santa Tracker - Βρες τον Άγιο Βασίλη: Η Google έφτιαξε το πιο fun χριστουγεννιάτικο παιχνίδι


Κλέλια Φατούρου

21 Δεκεμβρίου 2021

Santa Tracker - Βρες τον Άγιο Βασίλη: Η Google έφτιαξε το πιο fun χριστουγεννιάτικο παιχνίδι
Η εφαρμογή που σε βοηθά να εντοπίσεις τον Άγιο Βασίλη στο ταξίδι του σε όλο τον κόσμο

Μήπως θέλεις να εντοπίσεις τον Άγιο Βασίλη; Μήπως θέλεις να ξεκινήσεις την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα με τον πιο γιορτινό τρόπο;

Η Google, σε συνεργασία με τη NORAD (North American Aerospace Defense Command) δημιουργούν, για μία ακόμη χρονιά, ένα παιχνίδι με επίκεντρο το ταξίδι του Άγιου Βασίλη που ολοκληρώνεται την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου επίσημα φεύγει από τον Βόρειο Πόλο.

Μπορεί στην Ελλάδα να περιμένουμε παραδοσιακά τον Άγιο Βασίλη την παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο, τα δώρα έρχονται την παραμονή των Χριστουγέννων. Στις 24 Δεκεμβρίου λοιπόν, το Santa Tracker θα μετατραπεί σε μία εμπειρία εντοπισμού 25 ωρών, με τον Άγιο Βασίλη να περνά από χώρα σε χώρα για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Μέχρι τότε, θα βρείτε ένα ολόκληρο πακέτο παιχνιδιών, παζλ, εργαλείων εντοπισμού και χριστουγεννιάτικου υλικού. Παιχνίδια ζωγραφικής, εορταστική γεωγραφία, ιστορίες και βίντεο που ψυχαγωγούν τα παιδιά μέχρι τη μεγάλη μέρα. Αλλά και εμάς τους ενήλικες φυσικά. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι όλο αυτό ξεκίνησε όταν ένα κοριτσάκι πήρε τηλέφωνο κατά λάθος τον επικεφαλής της Αμερικανική Αεροπορίας, θεωρώντας ότι έχει καλέσει τον Άγιο Βασίλη. Εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι είναι ο ίδιος

Το χωριό του Άγιου Βασίλη είναι διαθέσιμο εδώ αλλά και δωρεάν μέσα από την εφαρμογή NORAD Track Santa στο Google Play Store και το Apple App Store.

TAGS