UPDATE #NOW

Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη δείχνει πρόσκληση που της έκαναν για πριβέ πάρτι με αμοιβές 3.000 και 5.000 ευρώ


JTeam

20 Ιανουαρίου 2022

Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη δείχνει πρόσκληση που της έκαναν για πριβέ πάρτι με αμοιβές 3.000 και 5.000 ευρώ
Instagram/evlambiarevi
Τα μηνύματα που έδειξε στην κάμερα της εκπομπής

Η δημοσιογράφους του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη, προχώρησε σε αποκαλύψεις, με αφορμή την καταγγελία βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Γεωργίας Μπίκα. Η 24χρονη ανέφερε ότι υπάρχει κύκλωμα που έχει ως στόχο την κακοποίηση νεαρών γυναικών.

Σήμερα, η Ευλαμπία Ρέβη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ώρα Ελλάδος, μίλησε για τη δική της εμπειρία, που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με αυτά που έζησε η Γεωργία Μπίκου.

«Μου είχε στείλει κάποιος μηνύματα στο Facebook το 2019, λέγοντάς μου ότι έχει μόλις έρθει στην Ελλάδα, κάνει πριβέ πάρτι και με θέλει στην υποδοχή για 3.000 ευρώ». Στη συνέχεια, της έστειλε και φωτογραφία με εκείνη να του απαντά «πλάκα μου κάνεις, ε»; Εκείνος της απάντησε ότι δεν έχει λόγο να κάνει πλάκα, του αρέσει πολύ και θα ήθελε να τη δει όσο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό θεωρώντας ότι μπορεί να επρόκειτο για κάποια πλάκα, αλλά εκείνος της έστειλε ξανά τον Αύγουστο του 2021, το ίδιο μήνυμα, αλλά με το ποσό να έχει ανέβει στις 5.000 ευρώ και φωτογραφία των χρημάτων. Όταν το είπε στη φίλη της, της έδειξε τα ίδια μηνύματα και κατέληξαν στο ότι αυτός ο άνθρωπος «ψαρεύει» γυναίκες για πριβέ πάρτι. Το επιβεβαίωσε όταν μίλησε και με άλλες γυναίκες του χώρου, οι οποίες είχαν λάβει τα ίδια μηνύματα.